Nagyon ciki, ha én nem szőrtelenítem a bikinivonalam?
Figyelt kérdés
Én nekem nincs semmi bajom a bikinivonalammal,úszni is járok uszodába,ott minden lány nevet rajtam.Tényleg ennyire ciki lenne nem szőrteleníteni? 18/L2012. okt. 17. 20:15
1/16 anonim válasza:
Én sem szőrtelenítem. Sohasem tettem. De még nem vettem észre, hogy nevettek volna rajtam. Mert min is?
2/16 anonim válasza:
hát elég gusztustalan ha kilóg a fürdőruha alól,legalább ha mész úszni és tudod akkor leszedhetnéd ez igénytelenség.
Nem csodálom már bocsi ha kinevetnek,ez alap dolog főleg fiatal lány vagy,ennyi igényességnek kéne hogy legyen.
3/16 anonim válasza:
Már megint ez az "igénytelen" szöveg. Mi köze a szőrnek az igényhez? Én életemben ezt a bizonyos "igénytelen" szót valakire csak sznob, hülyécske libácskáktól hallottam, mástól nem.
4/16 A kérdező kommentje:
eleve,én nem holmi tingli-tangli fürdöruhácskában úszok,hanem normális úszódresszben,mint a profi úszók,abban semmi sem látszik...
2012. okt. 17. 20:38
5/16 anonim válasza:
Talán az hogy az ember nem kíváncsi másnak a bundájára. Esztétika is hozzátartozik az igényességhez,és sehogysem esztétikus látvány egy szőrös bikinivonal,vagy hónalj,láb bármi egy nőn.
6/16 anonim válasza:
kérdező,ha nem látszana nem röhögnének ki.
7/16 A kérdező kommentje:
sajnálni tudlak,hogy úszás után te nem tussolsz le
2012. okt. 17. 20:41
8/16 anonim válasza:
ha nem látszik ki a fürdődressz szélén akkor nem gond szerintem. Mindenkinek magánügye milyen a fazonja. De ha kilóg a fürdőruha szélén az ciki és undorító... Hónlajadat, lábadat szeded?
9/16 A kérdező kommentje:
igen,a bikinivonalamat csak rövidre vágom,nem akarok hasonlitani a 11 éves hugomra...
2012. okt. 17. 20:44
10/16 anonim válasza:
hát most akkor lelehet pontozni, de szerintem igenis ciki. ha nem látja senki, akkor oké, de ha emberek közé mész, azért illene minimum a bikinivonaladat szőrteleníteni. ez ugyan olyan mint a hónaljkutya nyáron. undi. én legalábbis nem szeretem más emberek szőrét nézni az ilyen területeket. de még magamon sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!