Szerintetek hogy nézek ki hogy lehetnék szebb?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés az önbizalmam.Akit érdekel és tud tippeket adni hogyan lehetnék szebb.Annak küldök képet privát üzenetben.22-éves lány.2016. márc. 17. 11:49
11/18 anonim válasza:
Nekem nyugodtan küldhetsz :)
lány vagyok amúgy :)
12/18 ~OnLány~ válasza:
Már volt pár ilyen kérdésed,leírtam a véleményem.
Csak nem tudtam,hogy ugyanaz a személy vagy.
14/18 anonim válasza:
Ennyire unatkozol ? Hányszor teszed fel a kérdést? Heti3x ezt láttam mar kicsit unalmas
15/18 anonim válasza:
Az #5-ös válaszát nagyon osztom, igaza van!
Békülj ki magaddal, szeresd meg magadat, úgy ahogy vagy, és máris jobban fogod érezni magad a bőrödben, ami által szebb lesz a kisugárzásod. Sokat számít ám a kisugárzás, az emberek sokkal vonzóbbnak találják azokat az embereket, akik vidámak és elégedett a kisugárzásuk, mint az olyanokat, akik komorak és szomorúak. Légy megelégedve magaddal, keresd a pozitív tulajdonságaidat, és légy büszke magadra! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!