Tanga vagy franciabugyi?
Nem férfiak válaszoltak neked,én azért már komoly tapasztalatokkal rendelkezem egyébként,inkább nem írom le a koromat,pedig utálom a tangát a francia bugyit szeretem,de én még nem hallottam olyan férfit,aki azt szeretné,"minden" férfi a tangát szereti,vagy anélkül téged,a fracia bugyira ők mondják,jaj mi ez "gumibugyi"?
Jó persze már hallom,de férfiak válaszoltak,tudjátok mikor hiszem...
Szerinted 29 évesen mi vagyok? Kisfiú?
Annyira rühellem, amikor elkeseredett bigék azon néhány paraszt alapján általánosít, akikekkel ő a nyamvadt kis életében találkozott. Valószínűleg ilyen férfiakat is érdemel, aki ilyen egyszerűen gondolkodik.
francia tanga:)
Egyébként én a francia bugyira voksolok.
#4: Komoly tapasztalatokkal, maximum a korlátolt életeddel kapcsolatban rendelkezel. Gondolatolvasó meg nem vagy, hogy megállapítsd a nemünket. Várlak Pécsen, nyugodtan találkozhatunk és meg is mutatom, hogy mi van a lábam között.
És miért ne szerethetném ezt jobban, mint a tangát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!