Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a vékony lányok...

Szerintetek a vékony lányok szépek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok 49kg 68cm és próbálltam meghízni de nem tudok így próbálom elfogadni magam a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.Nekem nem nagyon tetszik, hogy vékony vagyok

2016. márc. 12. 18:48
 1/8 VirágésBence ***** válasza:
Ha nagyon vékony vagy (értsd: deszka és hasonlítasz egy anorexiásra), akkor az nem néz ki túl jól, de a kövér lányok sem néznek ki túl jól, mégis azt mondják sokan, hogy nem baj, jó az, csak fogadják el magukat. Te is csak próbáld meg elfogadni magad és ne érdekeljen, hogy ki tart szépnek és ki nem, te a saját szemedben legyél szép, jó lesz a kisugárzásod és sok pasi szépnek fog látni.
2016. márc. 12. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyel tobbet jarj edzoterembe remelem 168 vagy mert 68 hoz eleg durva a 49 kg
2016. márc. 12. 18:55
 3/8 A kérdező kommentje:
igen 168
2016. márc. 12. 19:22
 4/8 ~OnLány~ ***** válasza:

2. Írta,hogy próbált hízni..szóval fogadok,hogy ígyis-úgyis sokat eszik.

Én is így voltam 13-4-5 évesen. 165cm és 47 kg voltam nagyon sokáig.Vagyis azokban az években,5. osztálytól majdnem 1.középsulis osztályig.

Még növésben vagy,változni fog a szervezeted és a külsőd.

14 évesen nem várhatsz el sokat,hiszen 20 éves korodig még meg fogsz változni,még fiatal vagy.

Nekem sem tetszett,én is magamra szedtem aztán a későbbiekben pár kg-t.

2016. márc. 12. 19:29
 5/8 ~OnLány~ ***** válasza:

Amúgy ne járj edzeni,felesleges.Így is tök vékony vagy,ne hallgass a 2. válaszolóra.

Majd ha rád ragadt pár kiló,akkor elég lesz edzeni járni.

2016. márc. 12. 19:30
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2016. márc. 12. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:

A te korodban én 45 kg voltam, szintén 168 centivel, én se tudtam hívni, és már-már félő volt, hogy valami komoly bajom van... Most vagyok 25 és elértem a 60 kilót :) Az edzés egy a normális étkezés egyébként jó ötlet, nekem sokat segített, az edzés meghozta az étvágyamat, ugyanakkor segítette az izmok gyarapodását, a csirkehús + rizs kombónál pedig nincs jobb, sok gyümölccsel és zöldséggel.

Szóval ne félj, még tini vagy, fejlődő szervezet. Mire nőnek kell lenned, addigra nő is leszel.

És hozzáteszem, hogy az osztálytársaim, akiknek ebben a korban volt "nőcis", "fogni való" alakjuk, ők mára már a 80-90 kilót tapossák.

2016. márc. 12. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem a vékony lányokat, meg alapvetően szerintem nem vagy túlzottan vékony, a mai srácokat elnézve pedig a 180 centisek között is találsz a saját súlycsoportodban nemhogy lányok között. Meg hát na inkább vékony legyél mint nagyon kövér (persze ne 35 kilós csonthalmaz)
2016. márc. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!