A fiúknak a vékony lányok vagy a teltebbek tetszenek?
A közvélemény kutatást ne itt, és ne ilyen módon tedd! Ha tényleg reális eredményt szeretnél kapni.
Egyébként nekem személy szerint a vékony, sokak szerint már túl vékony alak tetszik. De szerintem ezzel nem vagyunk előrébb. Mi van, akinek pl. az izmos jön be? Illetve kép nélkül elég nehéz nyilatkozni. Egy skálát vagy pedig néhány képet kitehettél volna
Itt csak 2 fajta alkatra gondoltam:
VÉKONY és TELT/DUCI, kinek, hogy tetszik.
Nyilván a vékony alatt azt értem, hogy vékony, tehát nem átlagos testsúllyal és BMI-vel rendelkezik, hanem az alattival. A teltnél pedig arra gondoltam, hogy megint csak az átlagosnál több testsúllyal és BMI-vel rendelkezik.
Vékony: modell alkat
Telt: plus size, azaz ducibb, kerekebb, nagyobb testtömeg,
itt pl.: egy plus size modellre gondolok.
Izmos alkatot azért nem kérdeztem, mert nyilván arra nem vagyok kíváncsi, úgyhogy ennél a kérdésnél erre nem is kérek választ. :)
Utolsó kommentelő, remélem kielégítő választ kaptál .
Nem teljesen, mint ahogy mondtam kép nélkül nehéz dönteni.
De így leírtak alapján is maradok a vékonynál. A vékony tetszik! :) Telt, duci, kövér NEM
~~
De szerintem manapság ezt a 2 kategóriát nézve eléggé megoszlóak a vélemények. Közel fele-fele. De még ezek is feleződnek egyeseknél, gondolok itt: nagyon vékony <-> vékony
telt (egy kis felesleggel) <-> kövérebb/kövér
Remélem érted mire gondolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!