Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúknak a vékony lányok...

A fiúknak a vékony lányok vagy a teltebbek tetszenek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás :)
2015. szept. 26. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerinted? Ki szereti fogni azt a hurkást testet, át se lehet ölelni, rád fekszik elnyom...
2015. szept. 26. 13:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, pont erre számítottam :) Csak kíváncsiságból tudni szeretném ,hogy a többség is a vékony lányokat szereti :)))
2015. szept. 26. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Termeszetesen a karcsu lanyok tetszenek jobban, a tulsulyos lanyok nekem egyaltalan nem jonnek be de ismerek olyat es mar itt is olvastam hogy van akinek a teltebb jobban tetszik.
2015. szept. 26. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem a külső a lényeg. DE nyilván aki már nagyon hájas, löttyedt, annak a külseje is mond valamit arról hogy milyen ember... pl. iszonyat lusta. Az meg kinek jön be? Max aki maga is olyan.
2015. szept. 26. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Én a ducikat kedvelem! :) 17f
2015. szept. 27. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:

A közvélemény kutatást ne itt, és ne ilyen módon tedd! Ha tényleg reális eredményt szeretnél kapni.

Egyébként nekem személy szerint a vékony, sokak szerint már túl vékony alak tetszik. De szerintem ezzel nem vagyunk előrébb. Mi van, akinek pl. az izmos jön be? Illetve kép nélkül elég nehéz nyilatkozni. Egy skálát vagy pedig néhány képet kitehettél volna

2015. szept. 27. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Itt csak 2 fajta alkatra gondoltam:

VÉKONY és TELT/DUCI, kinek, hogy tetszik.

Nyilván a vékony alatt azt értem, hogy vékony, tehát nem átlagos testsúllyal és BMI-vel rendelkezik, hanem az alattival. A teltnél pedig arra gondoltam, hogy megint csak az átlagosnál több testsúllyal és BMI-vel rendelkezik.

Vékony: modell alkat

Telt: plus size, azaz ducibb, kerekebb, nagyobb testtömeg,

itt pl.: egy plus size modellre gondolok.

Izmos alkatot azért nem kérdeztem, mert nyilván arra nem vagyok kíváncsi, úgyhogy ennél a kérdésnél erre nem is kérek választ. :)

Utolsó kommentelő, remélem kielégítő választ kaptál .

2015. okt. 5. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen, mint ahogy mondtam kép nélkül nehéz dönteni.

De így leírtak alapján is maradok a vékonynál. A vékony tetszik! :) Telt, duci, kövér NEM

~~

De szerintem manapság ezt a 2 kategóriát nézve eléggé megoszlóak a vélemények. Közel fele-fele. De még ezek is feleződnek egyeseknél, gondolok itt: nagyon vékony <-> vékony

telt (egy kis felesleggel) <-> kövérebb/kövér

Remélem érted mire gondolok :)

2015. okt. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!