Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez így? 17/L

Szerintetek normális ez így? 17/L

Figyelt kérdés

Normális az, hogy hullámokban növök? Tehát az első ilyen hullám ötödikben volt, amikor három hét alatt 7 centit nőttem. A második hullám hatodik elején volt, amikor 1 hét alatt nőttem 5 centit. A harmadik hullám hatodik vége és hetedik eleje között volt, a nyári szünetben 12 centit nőttem!! Ezután egy ideig nem nőttem semennyit, de aztán kilencedik osztály téli szünete alatt nőttem 9 centit! Ezután még volt egy hullám kilencedik és tizedik között a nyári szünetben, akkor 10 centit nőttem. A melleim ugyanígy hullámokban nőttek, először hetedik elején, három nap alatt A-sra. Aztán hetedik és nyolcadik között a nyári szünetben 2 kosárral nőtt. Nyolcadik téli szünetében még egy kosárral nőtt, aztán kicsi szünet, végül pont most tizenegyedikben, a téli szünetben nőtt még egy méretet. Jelen pillanatban kereken 190 centi és 78 kg vagyok, a melleim pedig 75E-sek! És nagyon félek, hogy esetleg növök még tovább ://

Nem kamu a kérdésem, kérlek higgyetek nekem!

2016. márc. 11. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Orvos, hormonvizsgálat. Anyádék tudják, hogy zavar téged? Ők nem aggódnak?
2016. márc. 11. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Jézusom!!! és most hány cm vagy???
2016. márc. 11. 16:27
 3/7 Hlavilevipi válasza:
Teljesen normális.Csak a szemedet ellenőriztesd minden hullám után.
2016. márc. 11. 16:32
 4/7 A kérdező kommentje:

#2: 190 cm ://

#3: A szememet? Ezt hogy érted? (bocsi ezekhez a dolgokhoz nem nagyon értek)

Amúgy voltam már vizsgálaton többször is, és sehol sem mutattak ki semmilyen rendellenességet. De ettől függetlenül nem hinném hogy ez túlzottan normális lenne, mert anyám 168 cm, apám meg 188... :S

2016. márc. 11. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg genetikailag vagy ilyen.. van a családban aki ilyen magas növésü mint te? a 190 cm az nagyon magas..
2016. márc. 11. 16:41
 6/7 Hlavilevipi válasza:
Az idegszál nem tud a testtel eggyütt nőni,ha ilyen hirtelen nősz.Ezért hirtelen látásromlás,vagy átmeneti látás kiesés is előfordulhat.Ugyanis a szem az eggyetlen olyan testrészünk ami a születéstől fogva ugyanakkora.
2016. márc. 18. 16:38
 7/7 A kérdező kommentje:
#6: Tapasztaltam, sajnos újabban szemüveget kell hordanom ://
2016. márc. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!