Szerintetek normális ez így? 17/L
Normális az, hogy hullámokban növök? Tehát az első ilyen hullám ötödikben volt, amikor három hét alatt 7 centit nőttem. A második hullám hatodik elején volt, amikor 1 hét alatt nőttem 5 centit. A harmadik hullám hatodik vége és hetedik eleje között volt, a nyári szünetben 12 centit nőttem!! Ezután egy ideig nem nőttem semennyit, de aztán kilencedik osztály téli szünete alatt nőttem 9 centit! Ezután még volt egy hullám kilencedik és tizedik között a nyári szünetben, akkor 10 centit nőttem. A melleim ugyanígy hullámokban nőttek, először hetedik elején, három nap alatt A-sra. Aztán hetedik és nyolcadik között a nyári szünetben 2 kosárral nőtt. Nyolcadik téli szünetében még egy kosárral nőtt, aztán kicsi szünet, végül pont most tizenegyedikben, a téli szünetben nőtt még egy méretet. Jelen pillanatban kereken 190 centi és 78 kg vagyok, a melleim pedig 75E-sek! És nagyon félek, hogy esetleg növök még tovább ://
Nem kamu a kérdésem, kérlek higgyetek nekem!
#2: 190 cm ://
#3: A szememet? Ezt hogy érted? (bocsi ezekhez a dolgokhoz nem nagyon értek)
Amúgy voltam már vizsgálaton többször is, és sehol sem mutattak ki semmilyen rendellenességet. De ettől függetlenül nem hinném hogy ez túlzottan normális lenne, mert anyám 168 cm, apám meg 188... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!