Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gaz ha 17 evesen 100 D melltar...

Gaz ha 17 evesen 100 D melltarto kell?

Figyelt kérdés

Neha 105is kell, sokszor ciki amikor polot alig tudok fel venni, de szeretem ha utcan vissza neznek ram...

Nem log kifejezetten veszes es kerek baratnoim kozott akad aki mai napig azt hiszi hogy szilikon...

Viszont egeszsegemre nezve mennyi veszelyes?

175cm vagyok 85kg seggem is nagy es mellem is derekam vekony sokszor faj a hatam lehet hogy mellem miatt? :/

Esetleg nagyobb az eselye a mellraknak vagy semmi koze hozza?

Semmit se csinaltam amitol ilyen lett teljesen atlagos kajakat eszek gyogyszert sose szedtem semmi ilyesmi...

2016. márc. 10. 17:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
61%
Diéta+ torna, edzés, sport. Erre lenne szükséged. Utána nem fájna a hátad sem. Erősíteni kéne és leadni a felesleget. Ha semmit nem teszel ellene akkor idővel még rosszabb lesz a helyzet.
2016. márc. 10. 20:27
 22/40 anonim ***** válasza:
64%
100-as a mell alatt körméreted? az csak azt jelenti, hogy brutál dagadt vagy, 17 évesen ez egyáltalán nem egészséges. nekem a csípőm nincs annyi, pedig az sem kicsi.. ahhoz képest a D-s kosár nem akkora nagy- és igen: lehet, hogy ettől fáj a hátad, de a mellráknak semmi köze hozzá. fogyj le.
2016. márc. 10. 20:34
 23/40 anonim ***** válasza:
42%
azt meg ne akard már bebeszélni magadnak, hogy 85 kilósan a barátod majdnem átéri a derekad lol. hacsak nem valami óriási godzilla, akkor ez kizárt. én nem érem át a 60-as derekam, pedig női mérethez képest viszonylag nagy kezem, hosszú ujjaim vannak és messze vagyok attól, hogy átérjem. kamus.
2016. márc. 10. 20:37
 24/40 anonim ***** válasza:
28%

Ha tényleg olyan nagyok a melleid, akkor valószínűleg rossz méretű melltartót hordasz és nem 100D-set kéne, hanem mondjuk 80F-et például. Jól írták előttem mérd le magad és nézd meg neten ez alapján a helyes méreted. Egyébként, ha valóban olyan nagyok és nincs túlságosan nagy hasad, akkor igazi bombázó lehetsz! El ne kezdj fogyózni, így is túlságosan kevés a dögös bögyös lány!;) Már rosszul vagyok a sok vézna lapos csajtól:)

25F

2016. márc. 10. 20:50
 25/40 anonim ***** válasza:

Gyógytornász: kérdezd meg a háziorvosod.

Egyébként a helyi szakrendendelőben biztos van, de szerintem kell beutaló.

2016. márc. 11. 06:44
 26/40 anonim ***** válasza:
77%

Biztosnem gáz, és nem az életkortól függ. Hamar nőtt meg. mások millió forintot adnak érte, hogy ilyenjük legyen szilikonból.

Mint gyógymasszőr a hátfájások szakértője vagyok, és azt mondom, hogy a nagy mell gyakran okoz ilyen fájdalmat, amin nemcsak tornával (amit többen mondtak), hanem masszázzsal is sokat lehet segíteni. De van egy másik oka-módja is, amit szintén leírtak: kezdjél sportolni, erősítsed aktív mozgással a saját izmaidat! Intenzív mozgással járó sporthoz kérd ki az orvos véleményét, mert ha elkezdesz ilyen túlsúllyal futni, akkor tönkremehet a térded, dr pl. a biciklizés vagy a torna nagyszerű ötlet így is. Akármit csinálsz, a gerinctorna mindenképp hasznos, és az úszás is erősíti a hátadat.

2016. márc. 11. 06:52
 27/40 anonim ***** válasza:
29%

Hát gáz, nekem fiúként van 100-105-ös a mellkasom kerülete illetve én vagyok 82 kiló, ez egy 180-as lánynál is sok de gyanítom hogy inkább a 170-hez közelítesz.

Igen egészségre is károsak az ekkora mellek.

2016. márc. 11. 13:23
 28/40 anonim ***** válasza:
29%

Dehogy gáz!

Csak a kutyák szeretnek a csontokkal játszani :)

Nincs szebb a nőies,kerek formáknál.Főleg ha nagy mellekről van szó.

Ha fáj a hátad tőlük,akkor csinálj gerinc és haserősítő gyakorlatokat.Az egyébként sem árt.Megerősödnek az izmaid a gerinced mellett és könnyebb lesz cipelni a terheket :).

Ráadásul a tartásod is jobb lesz.

F40+

2016. márc. 11. 16:12
 29/40 anonim ***** válasza:
69%
Olyan furcsa látni 40-es férfiakat tinédzserek mellét véleményezni.
2016. márc. 11. 16:41
 30/40 anonim válasza:
Most komolyan. Mennyit nyomhatnak sulyban? Ki akarom probalni, hogy milyen. Ha megirjatok mennyit nyomhat, akkor a nyakamba akasztok egy kb olyan sulyt. Minimum egy orat ugy leszek.
2016. márc. 11. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!