Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gaz ha 17 evesen 100 D melltar...

Gaz ha 17 evesen 100 D melltarto kell?

Figyelt kérdés

Neha 105is kell, sokszor ciki amikor polot alig tudok fel venni, de szeretem ha utcan vissza neznek ram...

Nem log kifejezetten veszes es kerek baratnoim kozott akad aki mai napig azt hiszi hogy szilikon...

Viszont egeszsegemre nezve mennyi veszelyes?

175cm vagyok 85kg seggem is nagy es mellem is derekam vekony sokszor faj a hatam lehet hogy mellem miatt? :/

Esetleg nagyobb az eselye a mellraknak vagy semmi koze hozza?

Semmit se csinaltam amitol ilyen lett teljesen atlagos kajakat eszek gyogyszert sose szedtem semmi ilyesmi...

2016. márc. 10. 17:19
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Esetleg gyogytornaszt borsodban hol talalok? Nagyon draga?:S
2016. márc. 10. 17:47
 12/40 anonim ***** válasza:
83%
Azért 85 kilósan ne akard már bemesélni nekünk h milyen vékony vagy.
2016. márc. 10. 18:09
 13/40 A kérdező kommentje:

Felso testre igen csak mellem nagy, alul viszont seggem es combom:))

Mindenkin mashogy oszlik el es 175cm vagyok :)

2016. márc. 10. 18:14
 14/40 A kérdező kommentje:
De neem ez a tema:D ahh gyakorira feltenni egy r....dt kerdest se lehet felrakni ba...tok meg
2016. márc. 10. 18:15
 15/40 Sunshinedoll ***** válasza:
42%
Szerintem teljesen lényegtelen, hogy hány kiló, vagy kövér-e vagy nem, ez a problémáján nem fog segíteni lol. Komolyan egyesek minden alkalmat megragadnak, hogy egy nőt lekövérezzenek. Menjetek inkább vacsorázni.
2016. márc. 10. 18:19
 16/40 A kérdező kommentje:
Utolso de cuki vagy😂😂😂
2016. márc. 10. 18:25
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Fontos a jó méretű melltartó, ha nagy melled van akkor a kínais és az ezzel járó 100D meg hasonló számozást el kell felejteni, valószínűbb hogy 85G, 80H vagy ilyesmi a méreted (mérd meg centivel és nézd meg online kalkulátorban). A melltartó olyan legyen aminek nem csúszik fel a háta. Keress neten képeket amik megmutatják milyennek kell lennie. Szintén fontos a jó tartás, nézegesd magad tükörben, kirakatüvegben minél többször, hogy nem állsz-e görnyedten. Néhány év alatt maguktól is megerősödnek a hátizmok, de rá lehet segíteni súlyzós edzéssel, nem kell ehhez gyógytornász, elég néhány youtube videó meg két ásványvizes flakon. Amúgy minden iskolának van gyógytornásza emlékeim szerint.
2016. márc. 10. 18:38
 18/40 anonim ***** válasza:
68%
Nem bántásból, de jó 20 kiló túlsúlyod van és valószínűleg nagyon keveset mozogsz. Ezek miatt fáj a hátad. A mellrák nem függ össze a mell méretével sehogy.
2016. márc. 10. 18:43
 19/40 anonim ***** válasza:
46%
A 100-as körméret azt jelenti, hogy kövér vagy...
2016. márc. 10. 18:59
 20/40 anonim ***** válasza:
11%

Jó nő vagy, ne fogyózz, ne akarj vézna szikkadék lenni!

Kellenek az ilyen gömbölyded gyönyörűségek a megfáradt férfi lelkeknek...:)

2016. márc. 10. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!