Nem érzem magam szépnek, nem tetszek magamnak! Szerintetek mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
Nagyon nincs önbizalmam, főként az arcom miatt.Nem tetszik és nem tudom elfogadni ..:( Kerek arcom van, amihez ráadásul kis zöld szemek társultak, az arcomnál a bőr szép sima csak néha van mitesszerem, viszont a homlokom pattanásos és mitesszeresebb. A szemöldököm tetszik, azt minden reggel elkészítem szemöldökceruzával. A szám formája is tetszik, viszont van felette egy kis anyajegy vagy másnéven szépségpötty, ami nem igazán nyerte el a tetszésem. Szerintetek hogyan sminkeljek, vagy ahogy érhetném el, hogy megbarátkozzak az arcommal? :)2016. márc. 8. 16:28
1/5 Sunshinedoll válasza:
Nyilván a szép bőr, szép smink segít, de hosszú távon el kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy, és meglátni a szépséget a vonásaidban. Senki nem mondja, hogy a kis szemek csúnyák. Az anyajegy pedig kifejezetten különleges, egyedi, ha az arcon látható helyen van. Próbáld mindenben megtalálni a pozitívumot. Persze, a szép smink sokat számít, de a nap végén úgyis anélkül kell tükörbe nézni.
2/5 anonim válasza:
Tuti szép vagy te csak nem hiszel magadban
3/5 anonim válasza:
Tudom, hogy ez ebben a pillanatban nem sokat segít, de hidd el, hogy ezeknek az érzéseknek nagy része a korodból és a hormonváltozásból fakad. Én is így voltam ezzel. Csúnya volt a bőröm, kerek arcom és kövérnek éreztem magam (normál testsúlyú voltam). Most 20 éves vagyok, és persze most is vannak hibáim, de összességében elégedett vagyok. A férfiak sem panaszkodtak soha, és az ő fókuszuk egészen máshol van: a hajamon, szemem színén, a lábaimon - szóval az erősségeken. ;) A sminket ne vidd túlzásba, nagyon nem néz ki jól. Ha a bőrhibákat akarod, eltüntetheted, szerintem szempillaspirál belefér (nem mindennap)
Tarts ki, sportolj, kísérletezd ki, milyen színek állnak jól, és hordd azokat. És hidd el nekem, hogy ez javulni fog. :)
4/5 anonim válasza:
Sza! Én is ennyi idős vagyok, hasonló cipőben járok mint te:) Küldenél képet? Ha akaod én is küldhetek
5/5 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, hogy így gondoljátok :) De igazából a legjobban az arcomon a pattanások és a mitesszerek zavarnak, eléggé sok van belőlük már 4 éve. Mit tegyek ellene, nem tudtok valamit tanácsolni?
2016. márc. 11. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!