Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik nemnél számít jobban,...

Melyik nemnél számít jobban, vagyis lényegesebb, hogy idősebbnek néz ki a koránál 5-7, netán 10 évvel?

Figyelt kérdés
Az, hogy lényegesebben, az lehet pozitív vagy negatív értelemben. Tehát pl adott egy nő, 25 helyett pl 30+ nak nézik, vagy adott egy férfi és ő is 25 helyett pl 33-nak tűnik. Kinek előnyösebb, kinek hátrányosabb? Lehet több szempont szerint, pl. munkahely, elismerés (jobban felnéznek rá), párválasztás, vagy bármilyen más szempont. Lehet pozitívuma is a dolognak? Én 31éves férfi vagyok, de olyan 37-nek néznek. Van pozitív és negatív tapasztalatom is.
2016. márc. 8. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nőnél gázabb, ha 25 helyett mondjuk 35-nek néz ki. Elsősorban párválasztásnál. Mert ugye hogy fog kinézni 5-10 év múlva...?

Egy férfinél szerintem ha idősebbnek néz ki, az fiatalabb korában jó, mert érettebbnek tűnik. ha fiatalabbnak néz ki, az meg idősebb korban jó...

Na .... hát nem tudom... ez elég összetett dolog.

2016. márc. 8. 13:10
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Társadalmilag a férfiaknál elfogadottabb öregnek kinézni, viszont ha idősebb nő vagy, és a korodnak megfelelően nézel ki, az már gáznak minősül, mert nőként manapság csak akkor érsz valamit, ha 45 évesen is 25-nek nézel ki.
2016. márc. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!