Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Divatbloggernek lenni anélkűl...

Divatbloggernek lenni anélkűl hogy megmutatnám magam?

Figyelt kérdés
Nagyon szìvesen lennèk èn is divatblogger, szìvesen csinàlnèk divattal kapcsolatos videòkat,haul ès egyèb szèpsègàpolàsi videòkat de nem szeretnèm magam megmutatni. Mármint nem szeretnèm magam felvàlalni.. tudom hülyesèg de egyszerűen nem szeretnèm. Ìgy is lehetsèges szerintetek? 21/L
2016. márc. 6. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ha kihagyod az arc és hajápolási részt.

Rámész a kéz és láb ápolásra,szőrtelenítésre,és órák,ékszerek bemutatójára.

Példa: https://www.youtube.com/watch?v=o1lA9bg3gK8

https://www.youtube.com/watch?v=mPNzt4FGr9I

Mellesleg egy építő jellegű tanács!

Sajna a hazai "divatbloggerek" 99%-a GAGYI!!!! Egymást vagy külföldi videósokat majmolnak. :(

2016. márc. 6. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem így hiteltelen lenne.
2016. márc. 6. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Nehezen tudom elképzelni, hogy működjön. :D

Most vagy kitakarod a fejed, mint a tévécsatornákon szokták a gyanúsítottakat - de elég hülyén nézne ki. Vagy mindent valami eszméletlen torz szögből videóznál, hogy ne legyen rajta a fejed. Ettől szintén nézhetetlen lenne.

Plusz elég hiteltelennek tűnne.

Ha olyan az életed, hogy nem fér bele, akkor ne csináld. Ha belefér, akkor meg mit parázol? Talán felismer egy-két ismerősöd? Én négy ismerősöm blogját/videóit találtam meg eddig. El nem tudom mondani, mennyire nem zaklatott fel. :D

Maximum tényleg akkor működhet, ha csupa olyan dolgot mutatsz be, ami arc nélkül is működik. Modelleket sminkelsz, manikűrözöl, stb.

2016. márc. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!