Ciki, Egyedi, furcsa, vagy inkább rejtsem el úgy ahogy tudom? Nekem nagyon ciki. nem merem mutogatni:S már nembírom így
2010. ápr. 1. 19:54
2/14 anonim válasza:
Hát,szerintem fesd ki valamilyenre,úgy szebb lenne szerintem :)
4/14 anonim válasza:
Hát ez elég furcsa.
Nehogy műkörmöt csináltass, mert gusztustalanul néz ki ilyen széles körmön.
Fesd be valami sötét színnel.
5/14 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor először is növeszd meg és utána fesd ki lehetőleg vmilyen sötétebb színnel úgy, hogy a körmöd két szélén nem fested ki, mert ettől is hosszabbnak tűnik.
6/14 anonim válasza:
Ebbe meg mi a furcsa ? Én imádom a kezeket, ameddig egy kéz jól ápolt, a bőr matt és az ujjak szép nyúlánkak addig gyönyörű kézről beszélünk
10/14 anonim válasza:
Szerintem nincs az ujjadban semmi különös.Elhiheteted,hogy vannak ennél súlyosabb esztétikai gondok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!