Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet furcsa lesz a kérdésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet furcsa lesz a kérdésem, rám nézve pedig elég ciki. Nem aludtam még ott fiúnál és ezt most, hogy kell? Tudom mi fog történni, de csak úgy elmegyek és ottalszok vagy hogy?

Figyelt kérdés
19/L vagyok, és egy hónapja vagyunk együtt. Nincs az ottalvásban egyátalán semmi tapasztalatom és nem tudom, hogy pl.: mit vigyek, vagy egyátalán, hogy történik az egész?
2009. aug. 4. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
raksz el szépen törcsit fogkefét pizsit ruhát amit másnap felveszel,fésű stb.amit ugy is használnál.átmész kicsit beszélgetsz az ősökkel és szépen elvonultok.nincs ebben semmi rossz.természetes dolog ha két ember főleg akik szeretik egymást együtt alszanak.ő már aludt nállad?
2009. aug. 4. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

Hát aztán vigyázz idegen helyen , egyrészt ismeretlen ágyról könnyen leesel aztán kórház lesz a vége, másrészt ki tudja ki támad meg!

szóval óvatosan, gázspayt, tőrt vigyél ! nálam is mindig van

2009. aug. 4. 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

vigyél magaddal egy törölközőt, fogkefét és a másnapi ruháidat. pizsit nem muszáj, én a barátom pólójában szoktam aludni :D

úgy lesz ahogy az első válaszoló leírta. kis beszélgetés a szülőkkel, meg is vacsorázhattok együtt. aztán pedig mindenki megy lefeküdni. ha nincsenek otthon a barátod szülei akkor ugyebár kimarad ez a rész.

kellemes együttlétet ;)

2009. aug. 4. 09:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, aranyosak vagytok! :)
2009. aug. 4. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
de aranyos :) ez egyáltalán nem ciki :) én például még csak 2 fiunál aludtam, de semmi lényegeset nem vittem magammal csak azt ami mindig nálam van.. 17/L
2009. aug. 4. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
de vigyázz mert mi lesz ha szexelni akar esetleg ?
2009. aug. 4. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
1 hónapja vannak együtt szóval belefér egy kis játszadozás :) szerintem egézségükre ha a csaj is akarja akkor semmi akadálya..
2009. aug. 4. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de csak izgulok egy kicsit :) Aki 09:34-kor és 18:48-kor is írt, ezt egy válaszban is elintézhetted volna! Tudom, hogy vicces, meg jól szórakoztál rajtam, de ez van, semmi tapasztalatom ilyen téren :)
2009. aug. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!