Ha nem, akkor ilyen szemöldökkel kell élnem életeem végéig?
Ah ha olyan egyszerű lenne a végleges szőreltávolítás, hogy egyszer kitéped a szőrszálakat...
Az ember epilálna párszor (mivel egyszerre nincs kint minden szőrszál) és örök simaság! Szép lenne.
S minden szőrünk hasonló e szempontból. Visszanő.
A kihullott hajszálaink is visszanőnek (jó, van, amikor nem, de a kopaszodás speckó dolog, nem a természetes alapállapot).
Perszehogy visszanő, de amúgy sokkal rosszabbra számítottam mikor elolvastam a kérdést. Egyáltalán nem vészes, viszont máskor menj kozmetikushoz, ne ess neki magad, ha nem vagy megelégedve. Kozmetikus megcsinálja a formáját, aztán otthon márcsak a kiálló szálakat kell szedned.
20/L
visszanő. de utána menj el kozmetikushoz, aki belövi majd a formát ami illik hozzád és a korodhoz is. utána meg otthon látod majd a visszanövő szőrszálakat, azokat szedheted magadnak is. nem nagy ördöngősség.
amúgy nem gáz a képen a szemöldök szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!