Mit gondoltok a lézeres szőrtelenítő gépről? Mit tegyek ha nagyon szőrös vagyok?
Szia! :)
Rengeteg tapasztalattal rendelkezem szörtelenítés téren. Sajnos annak ellenére, hogy szöke a hajam, a fejemen kívül mindehol máshol dús, barna szörzetem van, kiegészítve gyulladásra hajlamos börrel... :/
Emiatt a gyantát is hamar elfelejthettem. Két évvel ezelött viszont rátaláltam az SHR szörtelenítésre és vicc nélkül: életem legjobb döntése volt!!!
Az egész szörtelenítési múltamból és ismerösök tapasztalából öszintén megmondom, hogy semmi esetben sem fogsz tudni egy 2 milliós szalongépet egy 50 ezressel lemásolni. Pont.
Biztos utána néztél már a technikának... egy erös lézerfénnyel kell átmenni a kezelendö területen, ahol a szörtüszök elnyelik a fényt, ezáltal roncsolódnak, majd késöbb (1-2 hét múlva) kihullanak. Köztudott, hogy a lézer káros a szemre, kezelésekkor én is és a kozmetikus is spéci szemüveget viselünk (de még a kulcstartón lévö kis csíkban világító lézerrel is vigyázni kell), ehhez képest az otthoni gépekhez nem is adnak védöszemüveget. Képzelheted mennyit ér....
Nem szabad 2 féle fényterápiának kitenni a bört, hiperpigmentációt vagy akár börrákot is okozhat! Nagyon-nagyon fontos a fényvédelem a kezeléssorozat alatt (1/1,5 év), minimum 30 SPF-et kell viselni tavasztól ösz végéig, leszámítva, ha olyan testrészt csinálsz/csináltatsz, ami alapból is fedve van, pl. intim, de ott is strandolásnál a bikinivonalra 50 SPF-fel át kell menni egyszer minimum.
Mint mondtam, inkább egy profi kozmetikust keresnék fel a helyedben. A kezelendö testrésznek friss borostásnak kell lennie, hogy legyen ször, ami levezesse a fényt. De a megfelelö szörhosszúság gépenként is változhat...ezért is lenne érdemesebb konzultálod egy kezelövel, ö biztos mindent el fog magyarázni. :)
Fontos, hogy nem IPL, hanem SHR technikáról beszélek, nagyon más a kettö! Ha IPL-re mész 14 (!) alkalom a minimum, a kezelés hosszabb is lesz ezáltal és jóval drágább.
Az SHR különlegessége, hogy a szörnövekedés 2 fázisában éri a szört, így 6-8 alkalom elég a véglegességhez.
Én 7 alkalmon vagyok túl teljes láb, hónalj és teljes intim területekre és csak 3 hetente borotválkozom. Egy-két szöke pihe maradt minden területen, ezt leszámítva "tökéletes vagyok". :D
Tévhit, hogy az otthoni gépekkel olcsóbban jössz ki! Egy lámpa csere minimum kell bele, hogy azzal a gyengébb fénnyel tartósan le tudjál szörteleníteni, az meg plusz 20-40 ezer.
Én egy kuponos oldalról vettem 5+1 alkalmas bérleteket és utána teljes áron az utolsó kezelést. Minden fillért megért! Így a 7 alkalomért fizettem a teljes láb+lábfej+ujjakra: 34 000 Ft; hónaljakra: 7000 Ft, teljes intimre: 12 000 Ft.
Láthatod, hogy csak 2000-rel fizettem többet, hozzá tervezett szolgáltatást kaptam és komolyan, intimnél még a fenékcsíkot is megcsinálják. :D :D
Minden tervezett területen le lettem szörtelenítve egy jó 5-8 évre, csak ajánlani tudom. :)
PS: sok helyen 18 alatt szülöi beleegyezö nyilatkozat is szükséges, ezt ne felejtsd el a telefonba megkérdezni. :)
Az SHR egyáltalán nem fájt! Komolyan, csak meleg érzetet adott és mintha egy gumi hozzá-hozzá csapódott volna a börömhez. :D
Fájdalomnak nem is lehet nevezni, a szeméremdombon nagyon "meleg" érzetü volt, a többi területen abszolúte semmi extra. Mondom ezt úgy, hogy egy szemöldök vagy hascsík gyantánál is besírok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!