Ciki-e a borotvált kuki és kar és láb? Mikor lesz
természetes férfiaknál a teljes test gyanta?
11/23 anonim válasza:
Én is tetötől talpig rendszeresen mindenhol borotválom az egész testemet. Ugyan így a fejemet is, mert egyszerűen én sem tudom magamon elviselni a szőrt.
2016. aug. 2. 14:30
Egyáltalán nem ciki, én is tetőtől talpig szőrtelenítek mindent, és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak vele. :) A csajok nagy részének bejön, egy részüknek meg közömbös. Egyedül rövid hajam van, meg szemöldököm, de azt is formára szedetem kozmetikusnál. :) Nekem nagyon bejön így, és barátnőmnek is. :)
2016. aug. 2. 20:09
Én nem tudom hova fajul ez a világ... a férfiak elnőiesednek. Szerintem undi ha egy pasi ennyire csupasz csiga. Nem férfias egyáltalán... (sima, szőr nélküli láb, kar ?!?!?!) ABNORMÁLIS!
Én nő vagyok és nyilván mindenkinek meg van a maga véleménye erről, és persze az a lényeg , hogy mindenki jól érezze magát a bőrében...
de én azt gondolom, hogy egy pasi úgy szexi (hangsulyozom számomra) ha szőrős ott ahol szörösnek kell lennie nyilván normál kereteken belül... . Gondolok itt a karra , lábra mellkasra...
az hogy intimterületen milyen hát nekem ott is inkább a rövidre nyírt fazonírozott jön be... de hangsúlyozom kinek mi...
Ha te így érzed jól magad akkor ne foglalkozz mással ! Ennyi ...
2016. szept. 30. 11:30
14/23 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy 11 éve gyantázom magam mindenhol (karok, lábak is) olyan jó érzés amikor a csiga szőrtelenített testtel kijövök az úszó medencéből és egyszerűen csak lefolyik a víz a gyantált testemről. 13 éves voltam amikor kinőtt a szőr a lábamon, és sajnos egyből leborotváltam fiú létemre és azóta Sehol sem bírom elviselni magamon a szőrt és télen nyáron szedem.
Én nem érzem cikinek.Nekem nagyon szőrös a testem, amit valamiért szégyellek. Eleinte csak a felsőtestemet borotváltam le,de nem sok kellett,hogy a lábamról is leszedjem.
2016. nov. 15. 06:41
Cikinek sztem nem ciki, csak nem az átlag, és sok nőnek nem jön be. Ami meg nem átlagos, azt többen megnézik. Ha holnap lila hajjal mennék be dolgozni, megnéznék.
2016. nov. 15. 13:01
17/23 A kérdező kommentje:
Na erre nem is gondoltam.... Ebben nagy igazság van amit írtál...
18/23 tiliacordata válasza:
Nem ciki,én biszex nő vagyok és utálom a szőrt férfin is és nőn is.Ez ma már ízlés kérdése.
2016. dec. 15. 23:58
Teljesen szubjektiv, hogy kinek mi a ferfias, senkinek nincs joga megmondani, hogy mi ferfias es mi nem az. Az exem szortelen volt, a parom meg szoros. Mind ketto szamomra ferfias volt, mert a testalkatukhoz, a kinezetukhoz az allt jol. Teljesen megtudom erteni azokat, akiket zavar a szor, meg azokat is, akiket nem erdekel. Mindenkinek szive joga h szorosen vagy szortelenul el.
2017. ápr. 21. 11:55
Sportolóknál nem ciki.
Ha csak úgy szőrteleniti magát valaki az olyan fura számomra.
Egy pasas az szőrös...
2017. ápr. 21. 14:15
Kapcsolódó kérdések: