Hogyan növelhetném meg a mellem természetes módszerekkel?
14 éves vagyok 75/A e mellbőségem.
Nagyon meg szeretném növelni egy picit,nem nagyon csak egy picit.
Rendes válaszokat légyszi.:)
Szerintem nem lehet természetes módszerékkel "házilag" megnövelni a melled méretét.
Nekem is ugyanúgy 75A a méretem 22 évesen és egy picit nőtt mikor rövid ideig fogamzásgátló tablettát szedtem. Sajnos ez minden csak nem természetes. Nekem több kárt okozott, így végül orvosi utasításra nem is szedhetem soha többé.
Próbáld meg elfogadni magad. Biztosan nagyon szép vagy nagy mellek nélkül is. Mindenkiben van valami szép. Azt kell hangsúlyozni.
Egyébként a kis mellekkel könnyebb sportolni szerintem, bár ezt csak gondolom, mivel sosem volt nagy. De a kis mellek is néha zavaróak futás közben.
Sehogy, a mell mérete genetikailag adott.
Elvileg ha hízol, akkor nöhet töle a melled is, de nem biztos, söt a nagy átlag elöbb hízik máshová és csak ritkán mellre.
Sehogy sem lehet - a műtéten kívül - mellet növelni! Mozgással formázni lehet, de számottevően növelni nem lehet.
Minden ilyen kenőcs egy hatalmas lenyúlás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!