Valódi latex? Az olyan mint a kondom, vagy a gumikesztyű. Semmit nem szellőzne alatta a bőr.
2016. febr. 24. 20:39
2/9 anonim válasza:
Igen. Pl. Kriszta, aki a rubber.hu oldalt csinálja.
2016. febr. 25. 10:22
3/9 A kérdező kommentje:
Olyant gondolom többször, ami utánzat? Én is csak egy csajt ismerek, eladó, dominaként jár dolgozni és haza is, fűzővel hordja, magassarkú vagy emelt talpúban, szeret feltűnő lenni.
2016. febr. 25. 17:46
4/9 anonim válasza:
goth csajok szoktak, és néhány metálos is. ha ilyen körökben mozogsz, akkor látsz párat, főleg persze koncerten, de néhányan felvesznek hétköznapokon is. persze nem catsuit-ot de hordanak ilyen ruhadarabokat pl. szoknyát v latex felsőt amire bőr fűzőt vesznek. stb
2016. febr. 26. 23:55
5/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyen helyekre járni, alapból technos beállítottságú vagyok, de tv-ben szoktam látni pl Erős Antónia tudom, hogy hordja, de múlt héten Schith Mária is ilyenbe volt, és ilyen műsorokban szoktak, pl a sztárban sztárban.
2016. febr. 29. 21:12
6/9 A kérdező kommentje:
*Schmidt
2016. febr. 29. 21:13
7/9 anonim válasza:
Ezek alkalmi viseletek. Hétköznapra rohadt kényelmetlen lenne. Nem hiszem, hogy van olyan gothic divat-őrült, aki bele szeret büdösödni egész nap.
Domina sem ilyen ruhától lesz valaki.
2016. febr. 29. 21:33
8/9 anonim válasza:
hardtechnos csajok is hordanak ilyet néha, meg cybergothok (ebm, darkelectro). szal nem kizáró tényező az ha technos helyekre jársz. persze nem a vmelyik dickó teknóra kell gondolni.
most az meg részletkérdés, h hétköznapra mi a kényelmes, gothok ennél sokkal kényelmetlenebb ruhát is felvesznek vígan. beleizzad, viszket minden baja van tőle az embernek tőle, de attól még miért ne. nyugodtan nézzetek meg képeket random zenei fesztiválokról, persze nem kis hazánkban mert itthon az is csoda ha valaki bőrcuccban csapatja. de pl Wave Gothic Treffen ha utánanézel ott aztán van latex rucis csaj bőven.
2016. márc. 1. 23:33
9/9 anonim válasza:
Én egy csajt ismerek aki fűzővel hordja, de néha látok rocker lányon és egy srácot tudom, hogy gyakran hord.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!