Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az létezik hogy fogytam a...

Az létezik hogy fogytam a mellemből?

Figyelt kérdés
nyáron 4-5kilóval nehezebb voltam,mivel egész nap itthon voltam és csak ettem és ettem.igazából akkor tetszettem magamnak a legjobba.n,mert mindig is kis vékonyka voltam,erre most suliidőben lement az a pár kiló.most hogy előkerülnek a tavaszi/nyári felsők.látom hogy már nem úgy állnak mint nyáron...a mellem kisebb lett.lehetséges ez?
2010. márc. 31. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
naná. én két melltartóméretnyit fogytam.
2010. márc. 31. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze. Egyik barátnőmnek 75-80/B-s mellei voltak,de jött egy depressziós korszak, és lefogyott, azóta 70/B-s kosarú melltartókat hord, mert lementek a mellei is.
2010. márc. 31. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:

úristen...és hogy lehet "visszanöveszteni"?

ám ebben is van vmi jó,ezek szerint tudok hízni a mellemre,mert sajnos sokan vannak úgy.hogy híznak,a mellük mégis ugyanakkora marad.

remélem sikerül visszahíznom mert a ruháim is sokkal jobban álltak rajtam:)

vmi tipp esetleg?

2010. márc. 31. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
létezik.
2010. márc. 31. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:
és tehetek vmit ellene?
2010. márc. 31. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
úristen--úristen. vki hívja a katasztrófa-védelmiseket. xy fogyott a melléből. mi az atya úristen lesz most? soha a büdös életbe nem lesz férjed és ezentúl egy pasi sem fog veled szóbaállni. azt ajánlom keress inkább egy zárdát
2010. márc. 31. 18:58
 7/8 A kérdező kommentje:
kössz...nem tudom miért kell így viselkedni,én is olvasok idióta kérdéseket mégsem csinálom ezt.ha nem érdekel,ne írj.ennyi.
2010. márc. 31. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Amikor leadtam 15 kilót, én is fogytam mellből, láthatóan kisebbek lettek :D
2010. márc. 31. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!