Fiúk és Lányok! Hogyan válasszak parfümöt? 16L
Figyelt kérdés
Mert egyreszt netrol akarok rendelni mas reszt azert tettem fel ezt a kerdest mert kivancsi vagyok arra h ti fiúk milyen típusú illatokat szerettek egy lányon.;)2016. febr. 20. 18:49
1/2 anonim válasza:
elég érzékeny az orrom a különféle szagokra, illatokra, úgyhogy én azt szeretem, ha nem túl tömény az a parfümfelhő, ami az adott lányt körül veszi...
2/2 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés, mindenkinek más tetszik, ahogy pl a kaják vagy a színek közül is.
Menj be egy parfümériába, próbálgass ki párat tesztcsíkon, ami tetszik, azt a bőrödön is. Figyeld meg hogy változik idővel és meddig tart. Szánj rá időt, parfümöt JÓL választani hetekig is eltart (kivéve ha sok pénzed van amit nem sajnálsz elkölteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!