Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk és Lányok! Hogyan válassz...

Fiúk és Lányok! Hogyan válasszak parfümöt? 16L

Figyelt kérdés
Mert egyreszt netrol akarok rendelni mas reszt azert tettem fel ezt a kerdest mert kivancsi vagyok arra h ti fiúk milyen típusú illatokat szerettek egy lányon.;)

2016. febr. 20. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
elég érzékeny az orrom a különféle szagokra, illatokra, úgyhogy én azt szeretem, ha nem túl tömény az a parfümfelhő, ami az adott lányt körül veszi...
2016. febr. 20. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Értelmetlen a kérdés, mindenkinek más tetszik, ahogy pl a kaják vagy a színek közül is.

Menj be egy parfümériába, próbálgass ki párat tesztcsíkon, ami tetszik, azt a bőrödön is. Figyeld meg hogy változik idővel és meddig tart. Szánj rá időt, parfümöt JÓL választani hetekig is eltart (kivéve ha sok pénzed van amit nem sajnálsz elkölteni).

2016. febr. 20. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!