Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen parfümöt válasszak?

Milyen parfümöt válasszak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 10e Ft alatt milyen parfümöt válasszak? EDP-t akarok mindenképpen...

Amiket kinéztem eddig:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ti melyiket ajánljátok? Vagy ha van más ilyen árban akkor tudnátok mondani EDP-t? Előre is köszönöm a választ! :)

2015. dec. 29. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt remélem tudod, hogy hiába erősebb az EDP, a gyakorlatban sokszor az EDT hosszabban és erősebben hat.
2015. dec. 29. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Elnézést.... Félre néztem a Calvin Klein az EDT. Elnézést! :D
2015. dec. 29. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom. De nem tudom nekem valamiért ilyen hülye fóbiám van ha EDT-t látok akkor én nekem nem a parfüm jut eszembe :D Ez csak az én saját hülyeségem... Pedig volt már EDT parfümöm ami nagyon jó volt csak háát nem találom már sehol sem... Szóval nem tudom. Jó lehet elfogadom az EDT is ha tudtok valami jót mondani aminek jó az illata! :D De azért na érted :P
2015. dec. 29. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Al Haramain parfümjei gyakorlatilag lemoshatatlanok és nagyon tartósak. Többségük igazi keleties, de sok unisex is van közöttük. Próbálj mintát szerezni és kipróbálni magadon. Én megrendeltem a Faith és a 212 golyós parfümöt mivel női illatnak van feltüntetve, de abszolút férfi mindkettő. Egyébként nagyon jók, de határozottan férfiasak. Szerintem el van írva.
2015. dec. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!