Szerintetek milyen szöveget/idézetet kellene magamra tetováltatni?
én az álmokkal, szerelemmel, illúzióval, varázslattal kapcsolatban gondoltam esetleg idézeteket, mit ajánlotok??
köszönöm előre is a válaszokat!
Csiribú-csiribá,hókuszpókusz pritt-pratty-prutty!Vagy "Die motherfucka! Szerintem ennél varázslatosabbat nem is varrathatnál magadra!:) Istenem,ez olyan ökörség,most mit vársz? Találj már egyet magadnak!
[link] Tudod:Google a barátod!
,,Ahol az álom véget ér, ott kezdődik a valóság."
,,Néha nem is kell sok, hogy az álmok valóra váljanak, csak meg kell látni a valóságban az álmot."
,,A szerelem nem más, mint játék. És te még nem ismered a játékszabályokat."
,,Veszélyes, elbűvölő, kiszámíthatatlan és nagyszerű."
magyarul?
akkor amiket az előttem szóló bemásolt nagyon jók. De miért nem keresel rá?
citatum.hu/
Amúgy akkor tetováltatnak szöveget, ha van konkrét dolog. Pl. meghalt szereted(id) emlékére, vagy valami emlék ami fontos számodra.
Nem tudok nagyon mást, talán valami lélekben fontos idézet, ami erősít téged és önbizalmat ad. De ennek konkrétumot kell adni, mert ha magyarul lesz, akkor nem mindegy mi az... lehet megbánnod... Tényleg gondold végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!