Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A dióhéjas szőrtelenítés...

Princessa4 kérdése:

A dióhéjas szőrtelenítés tönkre teheti a bőrt?

Figyelt kérdés
Probálta már valaki??? A dióhéjat el kell égetni a hamut vízzel felhígítani és azt kenni a bőr felületre .Rendszeres használat mellett akár néhány héten belül teljesen meglehet szabadulni a kellemetlen szőrszálaktól ráadásul véglegesen. De nem okoz valami kárt a bőrnek???

2016. febr. 9. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem túl elterjedt módszer, egy pici felületen próbáld ki először, aztán ha tényleg eltűnik a szőr és nem károsodott a bőr akkor hajrá, de nagyon figyelj a megfelelő hidratálásra.
2016. febr. 9. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értem ez miért lenne végleges, hacsak nem keletkezik az égetett dióhéjból valami maró cucc... ezt nem tudom, de akkor az károsítja a bőröd is nagyban. Nem is nagyon találni semmi normális írást erről a neten.
2016. febr. 9. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy próbát megér. Nem fűzök hozzá nagy reményeket,de azért hitetlen sem vagyok. Csajszi létemre szinte nincs olyan testrészem,ami ne lenne szőrös,így lehet kipróbálom.
2016. febr. 10. 15:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mivel én se találtam erről a módszerről túl sokat azért gondoltam hogy írok itt hátha valaki már kiprobálta. Én is gondoltam már rá hogy ahhoz hogy hasson ráadásul véglegesen elképzelhető hogy tartalmaz valamilyen káros anyagot. Egyenlőre ha az időm engedi ki fogom próbálni előszőr egy kisebb felületen. Amennyiben valamelyketek kiprobálja kérlek hogy írja le hogyan műkődik.
2016. febr. 12. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia te kipróbáltad? Engem nagyon érdekel én is olvastam róla. Megéri kipróbálni?
2018. okt. 22. 18:07
 6/7 anonim válasza:

Én most próbálom, majd írok a végeredményről.

Eddig:

Nagyon érdekes, mert a "recept" azt írja, hogy törjük apró darabokra, amjd keverjük el vízzel, hogy sűrű masszát kapjunk. Ez sosem fog megtörténni! Ugyanis a dió héja annyira olajos, hogy a büdös életbe nem fog elkeveredni vízzel. Próbáltam összetörni nagyon nagyon apróra botmixxerrel, sikertelenül. Egyetlen opció maradt, nagyon érdekes, mert a hamut viszont szét bírom kenni az arcomon. Mintha egy csomó olaj jönne ki belőle (ilyen gázolajos szaga is van ).

3. nap után a cuccnak nagyon fura ecetes szaga lesz. És ha ez még nem elég, akkor sikerült teljesen kifüstölni a lakást is, szóval elég hardcore szagok vannak most nálunk... Szerintem még egy hétig csinálom, de ha utána sem hat semmit, akkor befejeztem az ilyen kísérleteket. Nektem hogy sikerült? Tényleg jó lenne ha valaki írna valami oylasmit, hogy bevált és ajánlja, mert ennyi macera után már nagyon szuper volna! :)))))))

2018. nov. 8. 15:34
 7/7 anonim válasza:
Sziasztok.. eltelt pár év.. sikerült valakinek a kezelés?
2021. márc. 3. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!