A dióhéjas szőrtelenítés tönkre teheti a bőrt?
Én most próbálom, majd írok a végeredményről.
Eddig:
Nagyon érdekes, mert a "recept" azt írja, hogy törjük apró darabokra, amjd keverjük el vízzel, hogy sűrű masszát kapjunk. Ez sosem fog megtörténni! Ugyanis a dió héja annyira olajos, hogy a büdös életbe nem fog elkeveredni vízzel. Próbáltam összetörni nagyon nagyon apróra botmixxerrel, sikertelenül. Egyetlen opció maradt, nagyon érdekes, mert a hamut viszont szét bírom kenni az arcomon. Mintha egy csomó olaj jönne ki belőle (ilyen gázolajos szaga is van ).
3. nap után a cuccnak nagyon fura ecetes szaga lesz. És ha ez még nem elég, akkor sikerült teljesen kifüstölni a lakást is, szóval elég hardcore szagok vannak most nálunk... Szerintem még egy hétig csinálom, de ha utána sem hat semmit, akkor befejeztem az ilyen kísérleteket. Nektem hogy sikerült? Tényleg jó lenne ha valaki írna valami oylasmit, hogy bevált és ajánlja, mert ennyi macera után már nagyon szuper volna! :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!