Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, másnál is...

Titeket zavarna, másnál is van hasonló szitu?

Figyelt kérdés
Nagy az ízlèsbeli különbsèg a szüleim ès közöttem, anyum olyan mint egy hippi gyakran meztelenül szaladgál a házban engem megszól, hogy mièrt szőrtelnítek annyit èn viszont nem bántom meg, hogy egy nagy bundasapka van a combjai között, nagyon gáz

2016. jan. 27. 10:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Egyszer amikor egy barátnőm nálunk aludt akkor is ment a magamutogatás.. annyira ciki volt.

Meg is kèrdezte, hogy anyukád nem szőrtelenít soha?, Pedig ráfèrne nagyon

2016. jan. 27. 11:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus! A baratnod latta anyukad sundisznojat?? Ez mar sok.
2016. jan. 27. 11:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Hasonlóban nekem is volt már részem.
2016. jan. 27. 11:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Neked hogy volt hasonló? Lány vagy ès anyud szőrösen pucèrkodott?
2016. jan. 27. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. jan. 27. 11:45
 6/12 anonim ***** válasza:
jézusom
2016. jan. 27. 11:52
 7/12 anonim válasza:
Itt is mèg a nagy bozontos a divat, szerencsère a barátok nem látnak bele..
2016. jan. 27. 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet. Engem igazából nem érdekel,ha ő így érzi jól magát...csak engem ne cseszegessen azért,mert én szőrtelenítek ott is és akkor is,ahol és amikor ő nem!
2016. jan. 27. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva úgy gondolom, hogy a szőrkérdésbe maximum az ember párjának lehet némi beleszólása. Tehát ez a része szerintem nem kéne téma legyen, kinek hogy tetszik/kényelmes.

Viszont az, hogy a vendégek előtt is meztelenül mászkál, elég gáz. Nincs semmi baj a pucérkodással, amíg nem zavar mást - akár téged is. Plusz akármennyire naturalista az ember, ismeretlenek előtt csak öltözzön már fel! :D

2016. jan. 27. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:

A legjobb szerintem, ha beszélsz vele. Ha téged is zavar, hogy meztelenül járkál a házban, akkor beszélj vele erről, ha az nem , hogy előtted így járkál, de az igen, hogy a barátaid előtt is, akkor erről is beszélned kellene vele. Mond el neki, hogy kellemetlenül érzed magad és szeretnél pár kompromisszumot kötni vele. Ha elmondod, biztosan megérti :)

Az intim területek ápolásainak szokása, meg szintén mindenkinek a maga dolga. Megmondhatod, hogy így érzed jól magad, neked így kényelmes és hogy fogadja el.

Néha muszáj határozott lenni, még ha szülőkről is van szó!

2016. jan. 27. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!