Hogy lehet tökéletes Facebook profilképet csinálni?
Tudom h nincs tökéletes profil de, én nem tudok normális képet csinálni magamról és nem azért de én nem vagyok megelégedve ahogy kinézek, nem azt mondom hogy olyan csúnya vagyok de nem is szép.
De a barátaimnak,barátnőimnek tök könnyen megy.
Kérlek segítsetek!
Fuss neki még egyszer, hogy a mondataid érthetőek legyenek...és ne lődd mellé a vesszőt egy teljes szóval, ha lehet :)
A kérdésedre válaszolva:
Minél messzebb van tőled a kamera, annál szebb leszel, mert nem tűnik olyan nagynak az orrod.
Magyarázat:
A telefonokon nagylátószögű kamera van, ami közelről torzít.
Próbáld meg lefotózni magad többféle fényviszonnyal, hátha valamelyik előnyösebb.
Köszi a választ !! :D
És bocsi a vesszőkért csak a magyartanár mindig mondta hogy hova tegyük a vesszőt a tollbamondásban és nem mondta hova kell tenni a vesszőt :/ *-*
Mármint nem magyarázta el h hova, mikor kell kitenni :/
És igaz!!
Besétafikálsz a fürdőszobába,előveszed a mobilod,a tükör elé állsz,és készítesz minden egyes pózban,és effektben minimum 9999 képet. Utána kiválasztod közülük azt,amiből legjobban kint van a melled és a segged,és azt kirakod facera.
(Természetesen ne fogadd meg ezt a tanácsom. Remélem érted a szarkazmust.)
A kevesebb néha több. Én egy egyszerű portrét javaslok fancy filterek nélkül, valami menő háttérrel, pl. Természet, vagy városi utca, vagy valami szép kilátás, stb.
Ha szerkeszteni szeretnéd, akkor photoshopban lehet olyat csinálni, hogy te éles legyél, a hátteret meg enyhén elmosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!