Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, hogy csináljak magamró...

Csajok, hogy csináljak magamról jó profilképet?

Figyelt kérdés
Nehéz megfogalmazni...nem nézek ki rosszul, de hogy oldalról, elölről, féloldalról, meg milyen progival lehet effektezni? Köszi, aki segít! :)

2015. okt. 16. 21:37
 1/4 Sunshinedoll ***** válasza:

Mindenkinek van előnyös szöge, ezt neked kell megtalálnod magadnak. A világítás egyébként sokat számít, minél természetesebb, annál jobb, és lehetőleg ne vetüljön árnyék az arcodra.

Effektezni nem tudom, photoshoppal biztos, de elég sok mobil app is van, ami megcsinálja neked. Nem tudom pontosan, milyen effekteket akarsz, de pl az instagram szűrői is sokat tudnak segíteni.

2015. okt. 16. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha igazán jó képet akarsz, javalom, hogy menj el egy fényképészhez.

Ma már ugyan mindenki telefonjában egyre jobb fényképezőgép van beépítve, de a gép csupán a fényképezés technikai részét végzi el. Egy fényképész viszont ismeri a kompozíció, beállítás, világítás rejtelmeit is. Egy jó beállítás, megfelelő világítással rengeteget dob a képen. Ezek egy részét pedig nehéz házilag megcsinálni, mert speciális világítóeszközök, derítőlapok kellenek hozzá. Ehhez jön még a kép technikai színvonalában levő többlet: a telefonok, egyszerű fényképezőgépek is egyre jobb képet készítenek, de ha melléteszel ugyanarról egy profi géppel készült képet, nyilvánvaló lesz a különbség.

2015. okt. 17. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Fényképész nélkül? Néhány link, ami nektek tetszik?
2015. okt. 17. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam a fényviszonyokat megoldani, hogy egy északi fekvésű ablak előtt csinálok képet, így befényleni se fog as pofám, meg nem is lesz sötét a kép! Nekem ez vált be!
2018. máj. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!