Lányok! Hány évesen kezdétek el szőrteleníteni a lábatokat, hónaljatokat stb?
Szia a lábamat 12 éves korom óta borotválom,meg a hónaljamat is.Alul 14 éves korom óta.És egyáltalán nem igaz,h. a sok borotválástól megerősödik a szőr.Nekem legalábbis ugyan olyan.
19 L.
Erősödik a szőr a borotvától.
De lehet olyan speciális szőrnövekedésgátló krémet kapni, ami valóban hatásos. Az ex-sógornőm használja, és ha nem látom a saját szememmel, el sem hittem volna hogy tényleg bevált. Nem tudom a nevét , a neten rendelte.
kb 10 évesen láb borotvával
11 évesen hónalj borotvával
12 évesen intim.. borotvával
és szintén 12 évesen kéz gyantával és néha borotvával
A hónaljamat kb. 13 évesen borotváltam először. és azóta is csak borotválom, ott nagyon érzékeny sztem az ember bőre. Bár, bmit meg lehet szokni idővel.
A lábam először borotva, majd gyanta. A borotva tényleg erősíti a szőrt, alig van kivétel, aki erősíti a szabályt. :)
Én megszoktam a gyantát hamar, és kb. 2 éve epilálok. Hát, aki már gyantázik egy ideje, annak nem olyan fájdalmas, s idővel megszokja az ember. Sztem az epilátor a leghatásosabb. És női ciklus idején nagyon érzékeny a nők bőre, szal ilyenkor nem tanácsos szőrteleníteni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!