Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválást szabad jegelni?

Tetoválást szabad jegelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem az első tetóválásom. De ilyen még nem volt, tegnap készült de még mindig elégé, be van dagadva. Talán azért, mert ahova kértem ott elég vékony a bőr. Szóval a kéz fejemre lett készítve. Elég nagy tetóválás 4-5 órás volt. Lehet jegelni? Én úgy gondoltam hogy egy rongyba be tekerném a jeget és úgy.

2016. febr. 6. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:

ne körömvirág krémmel kendd be mert be van gyulladva

A körömvirág krém gyulladáscsökkentő

2016. febr. 6. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell jegelni. Bepanthen, és ennyi.
2016. febr. 6. 11:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Már lényegtelen de azért köszönöm a válaszokat..:)

Hiába írtam annak aki, csinálta nekem nem tudtam elérni. Mert nincs még fent fb-on. Minden esetre meg kérdeztem egy profi tetoválot. Mert úgy vettem észre, hogy mintha hólyagos is lenne. Azt mondta, azt csak le kell mosni az trutyi. Szerinte, azért ilyen mert túl kentem. A duzzanat meg 4-5 nap szerinte, mire le megy. Mert kézfejnél ilyen szokott lenni. Tegnap csak testápolóval tudtam kenni. Azt hittem, maradt még itthon bepanten de tévedtem. Minden esetre meg lett oldva.:)

2016. febr. 6. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Oké, hogy már jobb a helyzet, de Első válaszolónak üzenem, hogy minden tetoválás tájékoztatójában benne van, hogy a körömvirágkrém és testápoló teljesen alkalmatlan a friss tetoválás kezelésére... Így azt nehogy kendd, bepanthen és kész.
2016. febr. 6. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!