Adok neked max pontot.
Indoklás: Pont jók az arányok, mindegy milyen vastag vki középen, a lényeg, hogy mellkasban erősebb legyen, akkor van valami emberformája. Viszont az sem tetszik, mikor egy kigyúrt férfinak lépcsőszerűen ugrik ki a mellizma, a tied pont normális látvány. A másik, hogy a nagyon mélyen barázdált kockaminta - hiába versenyeznek ebben a fiúk egymással - sokunkat már inkább taszít. Amilyen neked van, azzal pont eltalálod azt a mértéket, ami például nekem is bejön. Ha tovább szeretnéd gyúrni magad a jövőben, akkor szerintem pontosan ugyanezeket az arányokat megtartva próbálj inkább szélesedni. Szóval ha körbeméred magad centivel, akkor egy +10 elférne. De ráérsz vele, gondolom fiatal vagy még, ahhoz meg bőven tökéletes ez így is... Bőrszíned is szimpatikus, nem az a sápadt fehér, meg nem is az a szoláriumban felejtett. Ha már úgyis majdnem szőrtelen vagy, akkor szerintem leszedheted azt a pár gyenge szálat itt-ott, nem kell az.
(((Én nem láttam még rólad képet ezelőtt, de valóban nem szükséges kirakni ezerszer, mert sokakat csak irritálsz vele. Hidd el, a lányok nagy többségének tökéletesen megfelel a tested, ha fele ilyen lenne már akkor is. Viszont ha kérkedsz vele, az nem fog tetszeni.)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!