Ez jó alak? Változnom kéne vagy maradhat-e így?
2016. febr. 5. 16:09
21/33 anonim válasza:
én nem mondtam hogy kigyúrt vagyok mert nem vagyok az,de nem kell ilyen amatőr módon beoltani a másikat
22/33 A kérdező kommentje:
Miert rossz a kep?
2016. febr. 5. 17:58
24/33 anonim válasza:
hagyátok szegény 16 ost biztos keveri a kövéret a sovánnyal
25/33 anonim válasza:
Tizenhatos voltam, és szerintem a combja kicsit hájas.. a hasa tízből 4 pont. Szerintem ha valaki 13 évesen 64 kg 170 cm és heti 5x van edzese, az biztos nem sirdogalos pavagyerek
26/33 A kérdező kommentje:
160cm 45,9kg vagyok
2016. febr. 5. 21:31
27/33 anonim válasza:
Tizenhatos, azért ne ájulj el magadtól.
28/33 anonim válasza:
13 éves kor után még annyit változik a tested hogy az eszméletlen, erre a kérdésre térjünk vissza 5 év múlva
30/33 anonim válasza:
Hogyha zavar és nem tetszik, akkor változtass, ha pedig jó vagy így magadnak, akkor maradhat. Ne mások miatt változz vagy maradj olyan, amit szeretsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!