21.03
És ha úgy hívják őket, akkor miért nincs közük hozzá??
Ezt valahogy nem értem!
Akkor válasszanak másik nevet. De az öngyilkosság szerintem elég nagy probléma így is. S nem kéne népszerűsíteni a sok fiatal, kialakulatlan személyiségű tini között.
Ezek a lányok nőiesen tetováltak, amolyan pin-up girlök, és rég kinőttek a tinikorból. Meg van ennek a kultúrája nyugaton, de nem hírdetik az öngyilkosságot, hogy miért pont suicide girls nevet választottak, azt nem tudom, de talán van valami erre vonatkozó írás a neten. :)
Én sokkal inkább támadnám azt ami "emo", és ami elutasítja az életet, de ha ránézel ezekre a lányokra szerintem nem az öngyilkosság jut eszedbe.
Nem őrájuk írtam hogy tinik. Nekem is feltünt hogy érett nők.
Egy tetoválás meg szerintem nem lehet sem nőies, sem férfias, mert az már nem egyedi, s nem önmagáról szól, így pedig már megint semmi értelme a tetkonak. Mert csak egy sablon lesz megint.
Na de utána nézek tényleg, hogy miért hívják így őket, ha semmi közük az öngyilkossághoz.
Az emo az meg egy külön állatfaj, az még szót sem érdemel. :)
Ezek szerintem metálosok! :D:D
vagy alterego, nem tudom, de az utolsót NAGYON elfogadnám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!