Bőr bakancs oldala repedezik megtörik miért?
2 hónapja kaptam egy stil acélbetétes bakancsot rokonomtól az ő lábára nagy volt 2 hónapig hordtam de az oldala eszméletlenűl berepedezett és törik málik leróla a bőr
pedig kenem bőrápolóval már egxyre gykarabban
miért lehet ez?
a steel jó márka nem?
Heló!
Mivel tél volt, lehet, hogy nem ápoltad időben, és a só és őnos eső szétcseszte. Vagy az is lehet, hogy rossz minőségű a bőr, rosszúl csinálták a bakancsotesetleg az époló cuccod.
De egyszerű pech is lehet, hogy vlaami úgy sértette fle, hogy msot jön a baj csőstül.
Nekem is ilyen problémam van és bárhol keresem a kérdéseimre a választ egyszerűen nem találok. Nekem egy Invader bakancsom van és kb 4 nap után ugyan ez történt szegénnyel a felülete felrepedezett. Ugyan nem mállik nagyon de nekem elötte volt egy steel em is de annál nem tapasztaltam semmi hasonlót.
Én csak arra tudok gondolni hogy mivel jo 1-2 számmal nagyobb a bakancs ezért az orránál jobban hajlik és ezért repedezett fel az a rész viszont hogy ezzel lehet e valamit csinálni azt nem tudom😳😳😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!