Stell bakancsokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egy 10 soros Steel bakancsom LESZ. Csak voltak akik azzal riogattak, hogy az könnyen szétmegy, úgyhogy megkérdezlek titeket. Mennyire bírják, kell-e őket áplni, és ha igen hogyan, ilyesmi.2015. okt. 1. 23:17
1/2 anonim válasza:
Nekem 2 van, mindkettő több mint 10 éves bakancs már, és semmi bajuk nincs. Ápolni kell, nyilván aki nem teszi annak szétmegy, ahogy minden más bőrcipő és bakancs is. Én minden használat után megtisztítom, vízzel szivaccsal, aztán bekenem ilyen bőrápoló akármivel amit minden cipőboltban lehet kapni.
2/2 anonim válasza:
Márkás bakancs nélkül is lehet élni.Nekem volt, de a talpa szétnyilt és nekem durva viselet volt, amúgy sem illett a stilusomhoz.Csak egy hóbort volt.Vannak ennél fontosabb dolgok az életben pl. az idő, amiből kevés van mindig, pláne ha az ember elkezd dolgozni járni. Egyébként meg kényelmetlen mert lassan lehet felvenni reggel és ez miatt korábban kell kelni sajnos.Ápolni úgy kell a bőrt, hogy szárazon ha lehet letisztított bakancsot boksszal lekened, vársz vele amíg megszárad ( pár óra) és egy ruhadarabbal kifényesíted . De legjobb este bekenni és reggel fényesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!