Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép nő Jennifer...

Szerintetek szép nő Jennifer Sklias Gahan?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem korához illően jól néz ki....

Dave meg normális, hogy korához illő partnere van. Általában a korban közelebb állók jobban megértik egymást. Nem bírnám elképzelni, ahogy a depeche mode énekese 18-19 cicababákkal járna vagy híres orosz modellekkel. Szerintem ez nem az ő stílusa.

2010. márc. 31. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
aha
2010. márc. 31. 20:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyébként abszolút egyet értek a 19:19-es válaszolóval,Jennifer szerintem is kifogástalanul néz ki,két gyerek után is.Igen, én sem tudnám elképzelni Dave-et egy cicababa mellett.Jennifer egyébként,ha jó tudom görög származású,és ha így nézzük különleges arca van,számomra nem szép,de mindenképpen kedves kisugárzása van.és biztos,h nagyon jó feleség és anya.
2010. márc. 31. 21:00
 14/19 anonim válasza:
0%
pfujj.... a csaj ronda.. a csávó nem szebb x-.-x
2010. ápr. 4. 14:51
 15/19 A kérdező kommentje:
A "csávó" neve Dave Gahan,ne haragudj,de elég gáz,ha nem ismered.Egyébként róla nem kértem véleményt,kösz....
2010. ápr. 4. 17:35
 16/19 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Először is megértelek, amiért nem tartod szépnek Jennifert, és nem érted, hogy Dave miért van vele.

Én Alan Wilder-rel vagyok ugyanígy, ahogy Te Dave-vel! Imádom Őt, mint pasit, és egy ideig utáltam a barátnőjét. Aztán elgondolkodtam, és rájöttem, hogy nekem az a legfontosabb, hogy Alan boldog legyen. Nem érdekel, ha nem velem, de legyen boldog, mert szeretem Őt. És megbékéltem, elfogadtam Britt-tet, mert Ő az a nő, aki a "szerelmemet" boldoggá teszi.

Jennifer egy nagyon rendes nő, és nagyon is szép a maga módján! Bájos, és kedves. Örülj neki, hogy Dave boldog ezzel a nővel! Jobban tetszene, ha minden nap más ribivel bújna ágyba? Hálásak lehetünk ezeknek a nőknek, hogy boldoggá teszik azokat, akiket mi nem tehetünk azzá! Gondold meg!

2010. okt. 30. 18:53
 17/19 anonim válasza:
mérlenne gáz? x@rok dave -re :D
2011. márc. 23. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Én inkább egy kedves és szimpatikus nőt látok benne, aki összefogja a családot és otthonosságon visz Dave életébe.
2013. aug. 20. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy tipikusan nem szép, de vonzó nő. Még mindig. Nagyon csinos. Színésznőnek sem elsőrangú, ahogy látom, B kategóriás filmekben játszott, nem különösebben tehetséges, de nem is tehetségtelen. Valószínűleg igen, ez a legnagyobb érdeme, hogy hátteret teremtett Dave és a gyerekek számára.
2023. aug. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!