Tízből hány pontos ez a testalkat? (KÉP)
Csak azért érdekel, mert kb ilyen testem van ( a melleim talán kissé nagyobbak )
Jesszus ez modell? Hát elég fura, nincs jó teste, nem feszes a bőre sem, nincs dereka, 15-20 évvel idősebbnek gondolnám a testét nézve.
Nem pontozok, ez a véleményem erről a testről. Az meg hogy neked "kb ilyen" tested van semmit nem jelent. Ahhoz hogy téged véleményezzünk saját képet tegyél ide.
10-6
nem nagyon van alakja, olyan átlagos
Nekem nem jön be. Különösképpen nem érdekel, hogy mekkora melle van, ahogy egyik lánynál sem, sőt nekem a nagy nem tetszik. Sokkal jobban bejön a kisebb, de formás. Illetve az egész alakon nálam nagyobb hangsúly van, tehát engem speciel a mellével kicsit sem tud megfogni.
A alakja pedig nem valami jó. Nekem a vékonyabb és formásabb, feszesebb jön be. Ráadásul aránytalanul is széles. Nem mondom, hogy dagadt, de az ízlésemtől távolabb áll, jóval.
Inkább az átlagoshoz sorolnám, elmegy kategória, ami akár sokaknak már meg-megfelel (nem azért mert csúnya, hanem mert szépnek találja, mert van ilyen is).
ÉN! azt mondom, hogy 10/5, max 10/6, de 6-nál biztos nem adnék többet.
-----
És 64 kg??? Kicsit többre tippeltem volna.
A "kb ilyen test" pedig fogalmam sincs, hogy milyen. Lehet nálad kicsit másabb lenne a véleményem. És a mell nem mindenkinél annyira fontos, mint ahogy azt sokan hiszik, illetve nem feltétlen a minél nagyobb tetszik. (lásd: pl én). Ráadásul az sem biztos, hogy reálisan választottál-e magadhoz képet
Ha derékban elvágod, a felső része jó, az alja nem.
De tényleg kicsi rá a melltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!