Tízből hány pontos ez a testalkat? (KÉP)
Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, mert kb ilyen testem van ( a melleim talán kissé nagyobbak )
2016. jan. 27. 21:51
2/16 anonim válasza:
Legfeljebb álmodban van ilyen testalkatod tündérke.
3/16 anonim válasza:
Kicsit lehetne formásabb, így max. 6, de abból 1-et a melleinek köszönhet... :D
4/16 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszik az olyan alkat, akinek ennyire nincs dereka. nem az, hogy kövér, csak aránytalanul széles a középső része. persze sokmindenki csorgatni fogja rá a nyálát, mert néhány egyszerű ízlésűnél nagy mellek = jó alak.
5/16 anonim válasza:
Tök átlagos félvékony testalkat, ami sporttal sincs karbantartva ezért feszesnek se feszes.
7/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne ilyen alakja?:D
8/16 anonim válasza:
10/4, már szinte folyik a felkarja.
9/16 anonim válasza:
Átlagos alkat photoshop nélkül. Nem kell ezen felháborodni, a női test így néz ki. Az alkat nálam olyan 6-7, szerintem is nagyon egyenes derékban.
10/16 anonim válasza:
"folyik a felkarja"
??????????????????????????????????????????????????????????!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!