Lányok Ti hogy kezelitek ha szüleitek más divat szerint élnek és nem fogadják el a ti ízléseteket?
Figyelt kérdés
Pl.öltözködèsbe beleszólnak, piercing, milyen zenèt hallgatsz stb.
Van olyan ismerősöm akinek az intim szőrtelenítèst tiltották meg.
2016. jan. 26. 16:14
12/16 A kérdező kommentje:
Nálatok Te voltál a legbundásabb az osztályban gondolom.
2016. jan. 26. 18:13
14/16 anonim válasza:
Nekem nem szólnak bele abba, hogyan öltözködöm, mit hallgatok, vagy hogyan szőrtelenítek. Én dolgom, nem? De. Ezt ők is tudják, nem hülyék...
Sőt, talán már egészen megszokták a Kiss-t vagy a Mötley Crüe-t...apámnak tetszik is. :D
15/16 anonim válasza:
Hát nem tudom.
Nekem ez fura.
Olyan kb 12-13 kor körül az emberek már nem szoktam a szüleik előtt öltözködni,így honnan tudnák,hogy a gyerek intim helyen szőrtelenít?
De ha még látják is,miért szólnak bele?
Lehet attól félnek,hogy az egyenlő a szexeléssel.
Pedig azért ez egy higiéniai dolog,olyanok is szőrtelenítenek,akik nem élnek szexuális életet.
16/16 anonim válasza:
Szőrtelenítést hogy nem tudjátok eltitkolni? Mi nem nyitunk egymásra a fürdőben.De ha nálatok másképp megy normális embereket meg lehet kérni ne nyissanak rátok vagy kérjetek esetleg csináltassatok kulcsot a fürdőhez gond megoldva.Gondolom itt főleg az intim részlegről lehet szó.Lábra azért van normális magyarázat hónaljra főleg de az sem mindig látszik.A többit meg majd elfogadják idővel.Én azért a hajfestést meg a sok sminket nem javaslom annyira a tinilányoknak túlzásba vinni mert annyira nem tesznek jót úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!