Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lesz a következ...

Szerintetek mi lesz a következő tini divat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mi jön a swag után. Meg hogy a swagnak mikor lesz vége. :/

2016. jan. 16. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha a 90-es évek divatjara gondolok, lássuk csak mi nem volt még...

Mondjuk ha mar ujra divatba jön a trapézgatya, akkor társulhat melle a holdjáró cipő. Bár nem tudom mikor, de egyszer biztos. :-(

De ha nem ez, akkor a veszkocsizma. Ez inkább valószínűbb, bár a múltat elnézve barmi lehet.

2016. jan. 16. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
A swag anno a melegek izélye volt van jelentéze ez egy rövidités, de remelem a rock/metal stilus
2016. jan. 16. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Remélem a normális jön divatba.
2016. jan. 16. 23:59
 4/9 anonim ***** válasza:
A szemüveg.A sok netezéstől mindenkinek tönkre megy a szeme.
2016. jan. 17. 05:01
 5/9 anonim ***** válasza:
#2 csak azt ne, agyon tudnám csapni amikor egy csaj Nirvanás/Guns and Roses pólóban jár és ha megkérdezed melyik a kedvenc száma "Jaaaaaj, dehát ez a márkája"
2016. jan. 17. 15:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a normális sosem jön divatba :D
2016. jan. 18. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
A szemüveges elképzelés teljesen reálisnak tűnik :D
2016. jan. 18. 23:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Egyébként nekem tetszenek a trapéz nadrágok, szerintem jól néznek ki. :)

Én is a rock / metálból hallgatok zenét, ( most mondjuk pont Guns N' Rosest és Nirvanat :) ) és ma pont egy Guns N' Roses -es póló volt rajtam, lány vagyok. :) Ez a polós dolog engem is idegesít, bár még ilyennel nem találkoztam, de hallottam , hogy sokszor van ilyen. Mondjuk az is tépi az idegeim, mikor valaki keveri a rockot/metált a poppal, mert mondjuk van egy fiú a suliból, aki szereti az AC/DC-t, és egy cicababa Selena Gomezes lány, a fiú betett egy AC/DC számot , mert épp nem volt bent a tanár a teremben, mire a cicababa lány "Neee!! Ne ezt hallgassuuk! Tegyél be valami ... rockosabbat!"

2016. jan. 18. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Mentségére váljon hozzá nem értő fülnek könnyen összemosódik a határ rock és metál között, legalább nem azt mondta hogy "fúúúúj ez túl durva, a one direction sokkal jobb, az ő számaiknak van jelentése is" (istenem bárcsak ne személyes tapasztalatból kéne szólnom)
2016. jan. 19. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!