Szerintetek mi lesz a következő tini divat?
Ha a 90-es évek divatjara gondolok, lássuk csak mi nem volt még...
Mondjuk ha mar ujra divatba jön a trapézgatya, akkor társulhat melle a holdjáró cipő. Bár nem tudom mikor, de egyszer biztos. :-(
De ha nem ez, akkor a veszkocsizma. Ez inkább valószínűbb, bár a múltat elnézve barmi lehet.
Egyébként nekem tetszenek a trapéz nadrágok, szerintem jól néznek ki. :)
Én is a rock / metálból hallgatok zenét, ( most mondjuk pont Guns N' Rosest és Nirvanat :) ) és ma pont egy Guns N' Roses -es póló volt rajtam, lány vagyok. :) Ez a polós dolog engem is idegesít, bár még ilyennel nem találkoztam, de hallottam , hogy sokszor van ilyen. Mondjuk az is tépi az idegeim, mikor valaki keveri a rockot/metált a poppal, mert mondjuk van egy fiú a suliból, aki szereti az AC/DC-t, és egy cicababa Selena Gomezes lány, a fiú betett egy AC/DC számot , mert épp nem volt bent a tanár a teremben, mire a cicababa lány "Neee!! Ne ezt hallgassuuk! Tegyél be valami ... rockosabbat!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!