Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy fizessen a körméért amit én csinálok?
Hát én a barátnőmnek szerintem féláron csinálnám, vagy úgy, hogy cserébe ő is ad valamit, amit nyilván nem kérnék, neki kéne felajánlani. Elég pofátlan a barátnőd, ha így eltűri, hogy ingyen csináld a körmét, de lehet, hogy 15 alakalom után énis kiakadnék, ha közölnék, hogy innentől fizetnem kell, jobb az ilyet már az elején letisztázni, az emberek könnyen hozzászoknak a jóhoz.
Mondjuk az én barátnőm valószínű teljes árat kért volna az elejétől, szóval irigylem, hogy ilyen kedves barátnője van mint te. Én is azt mondom, hogy barátoktól nem illik pénzt kérni, nekem is rosszul esik ha kérnek, mivel én sem kérek senkitől, akit kedvelek. Viszont soha nem merném megtenni hogy cserébe nem ajánlok fel valamit, legyen pénz vagy akármi. Ha ilyen pofátlan a barátnőd és kihasznál, akkor megérdemli, hogy pénzt kérj tőle, elhiszem, hogy kínos helyzet, hogy neked kell szólni. 20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!