Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy fizessen a körméért amit én csinálok?

Figyelt kérdés
Ő egyszer sem mondta,hogy kifizeti.Nem kèrdezte,hogy mivel tartozik.Szivesen csináltam neki 1,2 alkalommal de már minimálisan 15x csináltam neki ès elèg.Nekem sincs ingyen semmi.Valahogy rákell vezetni,hogy fizessen..de hogy?!
2016. jan. 24. 17:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nincs szalonom,nem vagyok profi sem,de attòl még szèp ès tartòs munkáim vannak,ebből kiindulva nem engedhetem meg,hogy ingyen körmöcskèzzek neki,más több ezreket kérne egy ilyen körömèrt..de èn nemtudtam szemèt lenni,hogy akár csak ezrest is elkèrjek mert barátnőm.Ilyenkor viszont felmerül bennem a kèrdes,hogy forditott esetben vajon ő el kèrnè e az árat..?!
2016. jan. 25. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szádat,és mondd meg neki. Max ajánlj fel neki valamennyi kedvezményt,ha ennyire kínosnak találod a problémát. Ha normális a barátnőd,megérti. Nyilván itt nem csak az anyagárról van szó,hanem elkészíteni egy igényes körmöt nem egy fél óra. Már ha műkörömről vagy géllakkról van szó persze,mert egy egyszerű lakkozásért meg manikűrért én nem kérnék pénzt.
2016. jan. 25. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát én a barátnőmnek szerintem féláron csinálnám, vagy úgy, hogy cserébe ő is ad valamit, amit nyilván nem kérnék, neki kéne felajánlani. Elég pofátlan a barátnőd, ha így eltűri, hogy ingyen csináld a körmét, de lehet, hogy 15 alakalom után énis kiakadnék, ha közölnék, hogy innentől fizetnem kell, jobb az ilyet már az elején letisztázni, az emberek könnyen hozzászoknak a jóhoz.

Mondjuk az én barátnőm valószínű teljes árat kért volna az elejétől, szóval irigylem, hogy ilyen kedves barátnője van mint te. Én is azt mondom, hogy barátoktól nem illik pénzt kérni, nekem is rosszul esik ha kérnek, mivel én sem kérek senkitől, akit kedvelek. Viszont soha nem merném megtenni hogy cserébe nem ajánlok fel valamit, legyen pénz vagy akármi. Ha ilyen pofátlan a barátnőd és kihasznál, akkor megérdemli, hogy pénzt kérj tőle, elhiszem, hogy kínos helyzet, hogy neked kell szólni. 20 L

2016. jan. 27. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!