Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Lehet attól szép egy...

Lányok! Lehet attól szép egy fiú, hogyha nagy és eléggé görbe orra van? 18/F

Figyelt kérdés
Vagy ilyen esetekben már nem is foglalkoztok mondjuk az arcával vagy a testével?És az is elég zavaró,hogy 3-4 éve még nem volt ennyire görbe,inkább csak nagyobb.Képet nem szeretnék küldeni!

#fiú #szem #szépség #nagy és görbe orr
2016. jan. 20. 21:39
 1/9 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Nem minden esetben.
2016. jan. 20. 21:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Mondták már,hogy helyes vagyok meg mondjuk szépek a szemeim,de azóta szerintem változtam az orrom miatt,most jobban kitűnik,és ez miatt nincs már nagyon önbizalmam se.
2016. jan. 20. 21:58
 3/9 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Ez hülyesèg az csak egy orr. Nem a világ vége. Ha valakit a kisugárzásod fog meg, akkor nem fog avval törődni, hogy hűű milyen nagy orrod van.

Egyébként, ha annyira zavar létezik orr műtét. Persze azért az sem olcsó...

2016. jan. 20. 22:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért annyira még sem zavarhat,mert nem akarnám megműtetni.
2016. jan. 20. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Baromi sok lánynak kifejezetten bejön a nagy, görbe orr.
2016. jan. 21. 07:49
 6/9 anonim válasza:
szerintem nem lehet akadály, engem nem zavarna :) 17/L
2016. jan. 21. 15:02
 7/9 A kérdező kommentje:

3.válaszoló:Esetleg lány vagy? Vagy miből gondolod ezt?

4.válaszoló:Ennek viszont kifejezetten örülök :) De amúgy én igazából,szerintem azért annyira nem vagyok rosszképű,meg szerintem viszonylag izmos,sportos is.Kezdek rájönni,hogy azért még is van egy kis önbizalmam.

2016. jan. 21. 19:04
 8/9 anonim válasza:
Egyáltalan nem,egy szep nagy gorbe orr baromi sexy tud lenni.egy csomo lanynak direkt ez jon be:)))18L
2016. dec. 14. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon jól esett. :) Több lánynak is bejövök,de ez miatt olyan kicsi az önbizalmam,amikor valakivel közel kell beszélgetni,mert ahogy mosolygok még görbébb lesz.Pedig van humorérzékem is,mert sok fiú barátom is van,akik mondták már hogy jó a humorérzékem.Meg több lány is mondta,hogy nagyon szép kékek a szemeim,de ezektől függetlenül nem tudok túl tenni a nagy,görbe orromon. :( Főleg,hogy régen nem volt ilyen.
2016. dec. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!