Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek végső esetben...

Honnan szerezzek végső esetben modellt?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtem a körmös sulit. Akit vittem volna az órára, kijelentette, hogy egy óra ami neki bele fér, és olyat amilyet ő szeretne, így mondtam neki, hogy akkor ne jöjjön. Ott ahol van a tanfolyam kevés a női ismerősöm, a többit messziről hétvégére kora reggel nem ugráltatnám be. Hogyan tudnék kézmodellt keresni?
2016. jan. 18. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy hirdetést a netre...
2016. jan. 18. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Valamelyik nagyobb márka sulijába jársz? Csak mert pl CN-nél az fbn láttam hogy hirdetik hogy keresnek modelleket. Lehet ha beszélnél az oktatóval akkor tudnátok keríteni modellt.
2016. jan. 18. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Oda járok, de Kecskeméten. Az oktatóm azt mondta, vagy hoz mindenki, vagy ketten egyet. Viszont én órákon kívül otthon is szeretnék gyakorolni valódi kézen is.
2016. jan. 18. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi úgy csináltuk, hogy összebeszéltünk ketten, és együtt dolgoztunk a modelleken. Így csak minden második órára kellett nekem keresni valakit, ami azért lényegesen könnyebb volt. A modell meg örült, hogy mindkét keze kész lett, mert egy tanulónak csak egy kezet kellett megcsinálni.

Egyébként facen hirdettem, körmös csoportokban.

Otthoni gyakorlásra kezdetben nem kértem pénzt, de mindig megmondtam, hogy nem kívánságműsor, kocka franciát kap, max pár kővel. Később, mikor már jobban ment, akkor kértem kezdetben anyagárat, aztán ahogy fejlődtem, ment feljebb az ár is. Persze, pénzért már azt csináltam, amt a vendég kért.

Ha továbbképzésre megyek, vagy van egy jó ötletem, akkor még most is előfordul, hogy meghirdetem az időpontot ingyen, de akkor a vendég nem szólhat bele a végeredménybe.

2016. jan. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!