Miért kötelező manapság a kopasz punci? Van még egyáltalán nő, akinek ott nem csupasz?
Figyelt kérdés
Wellnessben voltam a hét végén, és elhűlve tapasztaltam a szaunában, hogy volt nap, amikor kivétel nélkül minden ott megforduló nő tök csupasz volt, kislánytól az ötvenesig. Hogy terjedt ez így el? Egyszerűen nem értem. Figyelem: NEM propagandát szeretnék olvasni, amiben arról győzködtök, mennyivel szebb/jobb a kopaszság, hanem az érdekelne, hogy tudott a divat ennyire belemászni a nők bugyijába, honnan ered, és miért veti alá magát szinte mindenki a szőrtelenítésnek, mintha legalábbis kötelező volna.2016. jan. 17. 18:01
21/23 A kérdező kommentje:
És most rohansz te is leszedni?
2016. febr. 21. 19:02
22/23 anonim válasza:
Pont ugyan azért, amiért a férfiak nem járnak már magassarkúban, hosszú rizsporos parókával mint a 17. században. Meg azért, amiért ma a nők hordhatnak nadrágot. Ez a divat. Minek foglalkozol vele és minek nézegeted te mások p..csáját amúgy?
23/23 anonim válasza:
Szerintem ez úgy terjed mint a divat, egyik másik láttán mindenki úgy csinálja. És persze higiénia és jobb úgy nyalni felni, nem igaz?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!