Bershkában visszafizetik a ruha árát?
Vettem egy gatyát, ami kicsi volt, kicseréltettem nagyobbra, de mégsem tetszik, azt hittem az a baj,hogy kicsi, de nem, nem a stílusom.
Január 2.-án vettem, 5.-én cseréltettem nagyobbra, azóta a zacskóban áll, címke, blokk minden megvan, nincs letépve sem.
Inkább a pénzt kérném vissza.Van erre esély?
Azt fogják hazudni saját tapasztalat alapján, hogy pénzt nem adhatnak vissza, csak levásárolhatod.
No én itt kértem az üzletvezetőt, belengettem nekik a fogyasztóvédelmet, plusz elkezdtem tárcsázni az "ügyvédem" (valójában apám, de az összes ilyen kérdést eléggé vágja), ettől rögtön hirtelen visszaadható lett a pénz.
Ami viszont valódi, hogy ha kártyával vetted, akkor csak visszautalni tudják, az meg nem azonnali.
Javaslom, hogy állj ki magadért és ne azt mondd, hogy nem tetszik, hanem hogy iszonyúan kényelmetlen és ezért nem jó egyik méret se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!