Van itt még más ennyire magas lány is? 15/L
Mindig is magasabb voltam az átlagnál, negyedikben voltam 168 cm, ötödik végén 178 cm voltam, hatodik végén, 184 cm, hetedik végén 188 cm, nyolcadik végén 193 cm, most kilencedikben jelen pillanatban 198 cm vagyok!!! Oké, apám 202 cm, anyám viszont csak 172...
A melleim harmadikban kezdtek nőni, de ötödikig 65AA-sak voltak, hatodik végén 70A-sak, hetedik végén 70B-sek, nyolcadik végén szintén, most viszont már 75C-sek lettek.
Amúgy 74 kg vagyok.
Van itt még esetleg ilyen lány? Tudom hogy kb esélytelen, de hátha :) (nem kamu a kérdés)
Jaaa utolso elotti
Hupsz ugyan arra gondoltunk :D
Hűha... Leesett az állam.. :D
Nálunk mindenki alacsony.. :S
Anyu 162 cm, apu 172 cm körül van, mama 153 cm, nővérem, 155 cm (28 éves) én meg 156 cm 16 évesen...
Én évente mindig alig nőttem 1-2 cm-t, volt, hogy semmit sem..
6. végén voltam 154 cm, azóta csak 2 cm-t nőttem és most 10-es vagyok..
Csak egy mellékes kérdés: Hogy állsz a magassarkúkkal? Szoktál hordani vagy rájuk sem mersz gondolni ilyen magassággal? (Nem muszáj válaszolni, ha nagyon kínos.:))
Utolso en az 175cm se merek magassarkut hordani..,:(
Szerintem rossz indulatu volt a kerdesed
Azta, te aztán nem vagy semmi, mondjuk szerintem szépek a magas lányok :)
14/F (186cm)
Ó, sajnálom... :/
Nem volt rosszindulatú a kérdésem, ha az lett volna nem írtam volna a végére, hogy nem muszáj megválaszolni, ha kínos. :P
Tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem, úgyhogy sajnálom, ha valakit megsértettem ezzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!