Tanga kérdés? Nagyonnn fontos!
#2 vagyok
Ez esetben kérlek ne haragudj az okoskodásomért :)
A legtöbb válaszoló hasznos tanácsokat adott :)
Amúgy meg egy tornásznak/táncosnak elég sokan nézik a fenekét előadás vagy verseny közben. Én se vagyok híve, hogy kislányok felnőtteskedjenek, de itt pont van értelme.
A tanga meg nem feltétlen vág. Kérdező, ha az első nem válik be, próbálj más típust, sajnos kicsit lutri, hogy vágni fog-e, hiába jó a méret. Ki kell tapasztalni, melyik fazon, anyag, szabás a kényelmes neked.
"ha egy 13 évesnek vizslatják a fenekét, ott nem a bugyit kell elrejteni, hanem megfejelni a perverzeket."
Bakker, de egy tornásznál/táncosnál nézni fogják a testét, mert ez a funkciója az egésznek. Már kapásból a zsűri figyelni fogja a combot, feneket, hasat, mindent, nem azért, mert perverzek, hanem mert ez a dolguk.
Tanga nem látszik, de eléggé bevág.
A bugyi meg látszódik, de annyira mégse...
Mivel vékonyabb a tanga így ha feszül jobban fogod érezni mint egy bugyinál ami viszonylag felfekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!