Tanga kérdés? Nagyonnn fontos!
Figyelt kérdés
Holnap elmennék tangát venni magamnak. Egy kínai üzletbe mennék, mivel olcsóbbat próbálnék ki először. Kb mekkora méret kell egy 160 cm/ 48 kg lánynak ... és ciki lenne, ha egyedül mennék? 13/l2016. jan. 12. 22:52
1/19 A kérdező kommentje:
Privit ne, pls
2016. jan. 12. 22:57
2/19 anonim válasza:
Amekkora bugyijaid vannak most akkora kell. És egyáltalán nem ciki, ne félj tőle.
3/19 anonim válasza:
Miért kéne egy 13 évesnek tanga ???
Az már eleve ciki hogy ilyen megfordult a fejedbe
(tudom hogy senki sem szereti az ilyen okoskodókat mint én,de ezt lekellet írnom
13/L
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!😃
2016. jan. 12. 23:02
5/19 A kérdező kommentje:
#2 versenyszerűen sportolók, és utálom, ha a dresszemen és a cicanacimon átüt a bugyivonal.
2016. jan. 12. 23:04
6/19 anonim válasza:
És az nem zavar majd, hogy bevág?
7/19 anonim válasza:
S, bugyinál nem annyira számít a méret. Ha dressz alá, akkor kimondottan olyat keress ami lézervágott vagy NO VPL névre hallgat.
8/19 A kérdező kommentje:
Szerintem az rosszabb, ha át látszik+ egy-egy spárgánál bevág, mint hogy nem látszik, de kicsit bevág.... Ea uccsó, köszönöm a tanácsot!!
2016. jan. 12. 23:19
9/19 anonim válasza:
Ki nézi a seggedet sportolás közben?
10/19 anonim válasza:
Nem rossz dolog, ha látszik, ugyanis kapaszkodj meg: mindenki hord bugyit. Legalábbis a legtöbben. Senki nem fog rád furán nézni, hogy bugyi van rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!