Fiuk/Férfiak! Milyen egy ideális lány/nő?
nem olyan akit csak megnéztek vagy egyre jó lenne hanem akit komolyan vesztek akire felfigyeltek..
külsőleg is alak öltözködési stílus arc haj köröm smink
belősleg megkaphatatlan kicsit vagy inkább az aki elkényeztet? érzelmes vagy fiús? stb. példákra is kíváncsi lennék ha ismertek "tökéletest"
Ha nem idegesítő női praktikákkal akar érvényesülni,nem beképzelt,egoista,kibírja kritizálás nélkül.Szánalmasak az olyan nők akik azt hiszik okosak a fondorlataikkal,közben nem veszik észre,hogy először a férfi ellen,majd maguk ellen dolgoznak.Értem én,hogy ki kell szűrni,hogy a férfi töckös-e vagy nem,ez teljesen érthető.Csak amikor nem érti egy nő,hogy miért menekülnek előle a férfiak,akkor jön a magyarázat,hogy akkor sem ő a hülye,hanem a férfiak gyávák,meg,nem szeretik az okos nőket,stb...
Külsőre meg sokféle lehet,vékonyabb,átlagos testű,sportosabb,kicsit "asszonyosabb"(nem kövér)mondjuk azért minden esetben adjon magára,legyen feneke pl.
Ehhez olyan arc,ami bejön,ez is többféle lehet.Ami a legjobb talán a félig nőies,félig kislányos.Pl.ilyesmi:
öltözködés legyen ízléses,összehangolt.Tőlem fekete szövetnadrágban is lehet,csak ne vegyen fel hozzá fehér sportcipőt.
Haj lehetőleg hosszú legyen,és az egyeneset jobban szeretem,persze a többivel sincs baj.A hajszín viszont fontos,hogy harmonizáljon a nő egészével,főleg az arcával.köröm lehet rövid,nem muszáj festenie sem,csak ápolt legyen.Ha hosszú,akkor ne hegyes,hanem kocka vagy mandula alakú.a körömlakk színének nincs sok jelentősége,általában a rózsaszín,vagy a piros a legjobb,de sokkal lényegesebb,hogy szépen legyen kifestve.Sminknek elég egy kis pirosító,meg spirál,nem kell túlzásba vinni.
Na szóval,ezt akartam másodiknak:
Jó most ez hülyén hangzik, de ha megkérdezné egy barátod hogy ,,hogy nézek ki'' és nem lenne szép te mernéd neki mondani hogy ,,csúnya vagy''?
Vagy hogy ,,szerinted van rossz tulajdonságom'' és te pedig mernéd azt mondani hogy ,,nagyon bunkó vagy olykor, hülyeségeken kiakadsz, és néha őrületbe kergetsz a hülyeségeiddel''.
Jó ezek csak példák, de senki nem mond rosszat még ha kérdezik se... legalábbis a 90%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!