Fiuk/Férfiak! Milyen egy ideális lány/nő?
nem olyan akit csak megnéztek vagy egyre jó lenne hanem akit komolyan vesztek akire felfigyeltek..
külsőleg is alak öltözködési stílus arc haj köröm smink
belősleg megkaphatatlan kicsit vagy inkább az aki elkényeztet? érzelmes vagy fiús? stb. példákra is kíváncsi lennék ha ismertek "tökéletest"
Én rád felfigyeltem
a kedvességed megszerettem <33:D,nálam te vagy a befutó,mint ez a doboz oreó
Magabiztos,céltudatos,ápolt MILF legyen. Számomra ők a NŐ megtestesülései. 30-50 év között.
19/F
"...példákra is kíváncsi lennék ha ismertek "tökéletest""
Írnék/linkelnék példát,de kitilt a cenzúra. :(
mintha spórolnátok a betűkkel xd
de ebben van igazság hogy ne játssza meg magát engem is szokott zavarni nem tudom miért csinálják ezt a lányok
Na jó én leírom nálam milyen a nyerő!
Hosszú hajú!Fekete vagy festett vörös!
Ápolt(használ parfümöt)
Nem sportcipő van rajta mindig,mert az kiábrándító!
Nőiessen jár,kicsit büszkén,de azért a földön!-)
Legyen egyénisége,tudjon viselkedni,ne igyon alkoholt,mert ez is szempont nálam!
Legyen toleráns,kompromisszumokra képes!
Ha lehet legyen állat és környezetbarát(ne szemeteljen)
Rengeteg minden lenne még,de nem sorolnám,mert
Ilyen nő nem létezik!
Nőies nő/lány.
Hosszú haj, megfelelő mennyiségű sminkel.
Öltözködésileg nem divatos meg swag, hanem aranyos/nőies öltözködés. Itt gondolok arra hogy nem egy 3 számmal nagyobb pólót hord mert az a menő hanem egy hozzá illőt és nem olyan felirattal hogy f.ck és társai.
Ne legyen elszállva, és ne is legyen egyszerű mint egy bot.
Ne dohányozzon.
Ne legyen divat tetkója, se divat pc se semmi ilyesmi.
Szerintem úgy ennyi.
Testalkatnál pedig ne legyen kövér, se ,,duci'' ahogy a kövér nők hívják magukat.
Legyen átlagos/sportos.
Illetve kinézet alapján... az összkép tetsszen. Olyat hogy hajszín meg szemszín meg ,,orrgörbület'' felesleges írni mert ha úgy összességében szép akkor szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!