A tökéletes fogsor a szebb, vagy az, amelyikben van egy kis "tökéletlenség"?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés, hogy nektek melyik tetszik jobban? Feltételezve, hogy mindkét esetben ápolt és egészséges fogakról van szó.2008. szept. 16. 20:15
1/3 anonim válasza:
A tökéletesnek mondott fogsor nekem gyanúsan műnek tűnik, vagy korona van az egészen vagy tényleg mű. Szerintem olyan nincs is, hogy mértani pontossággal tökéletes.Minden ápolt, igényes fogsorban van egyenetlenség.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a tökéletesen egyenes fogsor sokkal szebbek a kicsit eltérő fogak:)
3/3 anonim válasza:
Sztem se jo a nagyon "tökéletes"..nekem pl vámpírogam van, és szexepilként tekintek rá:)
/16éves csaj/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!