Vannak itt még más ilyesmi arányokkal rendelkező lányok is rajtam kívül? 15/L
Figyelt kérdés
Ötödikben kezdtem el nagyon nőni, ötödik végére 164 cm voltam, hatodik végére 174, hetedik végére 180, nyolcadik végére 184, most pedig (kilencedikes vagyok) 190 cm vagyok. A melleim hatodik végén kezdtek nőni, hetedik elején már 70B-sek voltak, nyolcadik elejére 75C-sek lettek, nyolcadik végére 75D-sek lettek, most pedig már 80E-sek! Családomban D-nél nagyobb mellű nők nincsenek, a legmagasabb ember a családomban pedig az apám 189 centivel... Vannak más lányok is itt ilyesmi arányokkal? Én még nem nagyon találkoztam ilyen lányokkal... És ezek amiket leírtam, nem kamu.2016. jan. 10. 18:43
11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy azért is tettem fel ezt a kérdést, mert még nem láttam ilyen lányt (magamon kívül persze :D), az osztályomban meg minden lány 165 cm körül van, a legmagasabb is csak 171. A legmagasabb fiú meg 183 cm. :DD
2016. jan. 10. 22:24
12/13 anonim válasza:
Menj Észak-Európába, ott magasak az emberek és még pénz is van. :D
13/13 anonim válasza:
180 cm vagyok, 42-es a lábam, és küldhetsz egy kicsit a melleidből, mert én az A kosarat is éppen hogy súrolom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!